Catalin Botezatu, criza de nervi pe platourile de filmare: "Sa va fie rusine, asa ceva nu este permis la un concurs de supermodele!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Catalin Botezatu a facut o adevarata criza de nervi cand si-a imbracat modelele in constume de baie.

Catalin Botezatu nu a mai rezistat si le-a pus la punct pe aspirantele la titlul de supermodel cand le-a imbracat in costume de baie si a constatat ca picioarele lor sunt pline de celulita. "Sa va fie rusine, asa ceva nu este permis la un concurs de Supermodele. Incepand de astazi, in casa nu se mai mananca paine. Aveti o saptamana sa va reveniti!"

Asa ca tinerele care vor sa devina supermodele trebuie sa se puna serios pe sport si dieta pentru a avea un trup perfect.

Bote este foarte exigent atunci cand vine vorba de munca si intotdeauna vrea ca lucrurile pe care el le coordoneaza sa iasa perfect.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Designerul Catalin Botezatu ii va introduce in curand pe telespectatorii Kanal D in universul glamour al modei, dar si in cel al competitiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care va intra in curand in grila de programe a statiei.