Catalin Botezatu, declaratie SOC: "Da, m-as intoarce la Bianca". Afla cine era sa-i fure masina!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:49

Catalin Botezatu a avut parte de o surpriza neplacuta, designerul si-a gasit masina sparta chiar in fata atelierului sau.

Acesta a fost surprins de un reporter "CanCan" in timp. "Nu vreau sa cred ca este ceva planificat, ranjat nu este usor cand la 10:30 dimineata iti gasesti masina sparta. Masina era plina cu haine din colectia mea". Aceasta a marturisit ca masina ca a lui nu au fost multi in Romania.

"In atelier pe unul din assitentii mei l-am rugat sa sa-mi aduca niste bagaje, iar pe locul soferului a fost gasit un domn, care in cele din urma a fugit.
Ideea este ca am afost surpins placut ca in doar cnci minute a venit politia si sper sa-i gaseasca pe care fac astfel de lucruri si sper ca tragem un semnal de alarma pentru mai multe persoane
", a spus Catalin.

Intrebat cum merge relatia cu Denisa, fosta iubita a lui Adrian Cristea: "Nu pun o pauza. Denisa este o persoana speciala, dar nu ne vedem des deoarece eu muncesc foarte mult si ea trebuie sa stea cu fetita ei".


Cat despre Bianca acesta a marturisit ca a sunat-o pe Bianca cand a aflat ca nu se simte bine. "Daca ar face ea primul pas, da, m-as intoarce la Bianca. De fapt, nu stiu, cert este ca as ajuta-o oricand ar avea nevoie. Cand vezi cu cine te-a inlocuit cineva este un sentiment aiurea. Se intampla desc sa ma cert cu Bianca ca la usa cortului".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.