Catalin Botezatu, despre tinuta unei concurente: “Astazi sunt trei ceasuri rele, iar tu te incadrezi in primul dintre ele!”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 ian 2019, 10:05

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D, Catalin Botezatu anunta trei ceasuri rele, iar Alexandra, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, se anunta a fi unul dintre ele. Se pare ca fata paseste cu stangul in teribila zi de marti neagra, iar juratul nu priveste cu ochi buni styling-ul conturat de concurenta.

“Am spus la inceputul emisiunii ca astazi sunt trei ceasuri rele, iar tu te incadrezi in primul dintre ele. Tinuta asta ma duce cu gandul la o manastire, la o tinuta de calugarita care vrea sa fie stylish. Nu are nimic spectaculos, nu are nimic frumos ”, spune juratul despre outfitul Alexandrei. 

Ce vor avea de spus ceilalti jurati si cate stele va reusi Alexandra sa isi adjudece din partea celor patru jurati veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 22:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.