Cătălin Botezatu, dezvăluiri incredibile! Motivul pentru care juratul de la ”Bravo, ai stil!” nu s-a căsătorit niciodată: „Tânjesc, dar...”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 06:15
De ce nu s-a casatorit Catalin Botezatu niciodata?
Sursa: Instagram

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluirea momentului. Juratul show-ului ”Bravo, ai stil!” a mărturisit care este motivul pentru care nu a ajuns niciodată la altar alături de nicio femeie din viața lui.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, designer-ul nu a făcut niciodată pasul cel mare și să meargă la altar cu nicio femeie din viața lui. De curând, juratul emisiunii ”Bravo, ai stil!” a declarat într-un interviu de ce nu s-a căsătorit niciodată?

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit niciodată

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai doriț burlaci din Români, care de-a lungul timpului a fost surprins în compania unor femei cu rezonanță în showbiz-ul autohton.

Deși a recunoscut că s-a iubit cu multe femei, celebrul designer a declarat că nu a ajuns niciodată în fața altarului pentru a-și uni destinele cu vreo o femeie specială din viața lui.

Juratul de la ”Bravo, ai stil!” a declarat de curând într-un interviu că nu a făcut niciodată pasul cel mare pentru că nu a simțit nevoia să se căsătorească și să se pună la casa lui.

Pentru Cătălin Botezatu munca a fost mereu pe primul loc, deși viața amoroasă a fost una plină de experiențe, însă nicio femeie nu l-a convins să își dorească să se vadă un bărbat însurat.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declarații emoționante! Cum a aflat designerul că are cancer: "După ce am terminat analizele…"

Cătălin Botezatu se simte un bărbat nefericit

Designer-ul s-a iubit cu multe femei de-a lungul timpului, însă acum se declară un bărbat nefericit, căci simte nevoia să aibă alături o persoană care să fie lângă el în cele mai frumoase momente ale vieții sale, dar și în cele mai grele. Din păcate, acesta a susținut că a întâlnit și foarte multe persoane false, în care nu a avut siguranța că poate fi ceva real.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”E foarte greu când ești Botezatu. Tânjesc, dar uneori sunt persoane false. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, sa te trezești dimineața și să îți spună: bună dimineața, într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Am fost de multe ori fericit, dar nu mai sunt.”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a mai precizat că a atins fericirea supremă într-un moment în care n-ar fi crezut, se afla la o cabană de la Bâlea Lac alături de o femeie specială, care a reușit să-l

facă să trăiască clipe de vis.

”Am avut momente când am atins Nirvana. Era într-un loc care nu are nicio legătură cu frumusețea. Era în România, la o cabană la Bâlea Lac. Eram cu cineva cu care nu am mai trăit niciodată asta. Dar totul trece în viață, ca și iubirea.”, a mai spus creatorul de modă.

Creatorul de modă nu a ajuns în fața altarului și are o concepție personală asupra casniciilor. Acesta a mai spus că iubirea durează doar câțiva ani, iar mai apoi este înlocuită cu respectul și înțelegerea în cuplu. Din păcate, acesta nu a întâlnit niciodată o persoană cu care să poată împărtăși aceste lucruri. De asemenea, Cătălin Botezatu a recunoscut cu zâmbetul pe buze că este atras de femei mai tinere decât el și nu s-a văzut niciodată lângă cineva apropiat vârstei sale. 

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a ales moștenitorul! Cui îi va lăsa creatorul de modă averea sa de milioane de euro, prin testament

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.