Catalin Botezatu, dorit de multe, avut de putine. Ce calitati trebuie sa aiba viitoarea iubita a juratului de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Diana Tilă
Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Cătălin Botezatu

Catalin Botezatu se bucura de foarte mult succes si, datorita acestui lucru, nici pretendentele nu au intarziat sa apara. Desi a avut de unde alege, se pare ca barbatul este extrem de pretentios si foarte putine femei au reusit sa intruneasca toate calitatile pe care le cauta la o partenera.

Catalin Botezatu, juratul emisiunii "Bravo, ai stil!", este unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si ravniti barbati din Romania. Cu toate acestea, designer-ul a recunoscut faptul ca este extrem de pretentios si are niste criterii foarte bine stabilite cand vine vorba de femei.

Ce calitati trebuie sa aiba viitoarea iubita a lui Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a avut multe relatii in trecut.

Recent, designerul a explicat ce calitati ar trebui sa aiba noua iubita.

"Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.", a spus Catalin.

Catalin Botezatu a vorbit despre casatorie

Celebrul designer nu vrea sa ajunga la starea civila, atunci cand isi va gasi jumatatea. Catalin considera ca iubirea dintre doi oameni nu poate fi schimbata de un act, asa ca nu prefera sa spuna DA in fata ofiterului de stare civila.

"Nu, nu cred în instituţia căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veşnicie fără a avea nevoie de un act.",

a mai spus designerul.

Catalin a vorbit despre inceputurile sale in moda

In urma cu ceva timp, Catalin a vorbit despre inceputurile sale în moda.  A cunoscut Imperiul Versace si a vrut sa aduca in tara ceea ce a invatat acolo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am studiat în atelierele Versace, Gianni Versace mi-a fost mentor şi profesor. A fost una dintre cele mai frumoase ale vieţii mele din punct de vedere profesional, în urma căreia am învăţat foarte multe lucruri. Gianni Versace era un om simplu, căruia îi plăcea să treacă prin mână tot ceea ce înseamnă un show şi o prezentare de modă, de la alegerea schiţei şi a materialului până la muzică, regie şi scenografie.

Ceea ce fac şi eu astăzi", a povestit Catalin.