Catalin Botezatu: "Este singura persoana caruia ii dau voie sa ma certe"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Catalin Botezatu a acordat un interviu echipei "Draga mea prietena" in care a vorbit despre prima femeie din viata lui, mama acestuia.

 

Catalin Botezatu a acordat un interviu echipei "Draga mea prietena" in care a vorbit despre prima femeie din viata lui, mama acestuia.
Intrebat daca il cearta mama, Catalin Botezatu a raspuns: "Da, este singura persoana caruia ii dau voie sa ma certe pentru ca mama ramane mama pana la 80 de ani. Este persoana cea mai importanta a fiecarui om si este cea care are dreptul sa ma certe, sa ma atentioneze si sa ma traga de urechi", a spus Catalin Botezatu pentru "Draga mea prietena"

##VIDEO86174##Intrebat daca il cearta mama, Catalin Botezatu a

raspuns:" Da, este singura persoana caruia ii dau voie sa ma certe pentru ca mama ramane mama pana la 80 de ani. Este persoana cea mai importanta a fiecarui om si este cea care are dreptul sa ma certe, sa ma atentioneze si sa ma traga de urechi", a spus Catalin Botezatu pentru "Draga mea prietena"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.