Catalin Botezatu, extrem de nervos pe concurenti: "Daca va duc eu la club sau unde dracului va duc, e altceva, dar sa stati asa, NU ACCEPT"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 17:10

Designerul a facut o adevarata criza de nervi cand a vazut ca elevii sai nu s-au trezit la timp pentru a fi gata la sedinta foto.

Catalin Botezatu a programat o sedinta foto importanta, asa ca aspirantii la titlul de Supermodele ar fi trebuit sa se trezeasca la sapte dimineata pentru a fi gata machiati si costumati, insa unii dintre ei nu au catadicsit nici la sapte si jumatate sa se dea jos din pat deoarece noaptea de dinainte a fost destul de agitata.

Toti concurentii s-au distrat si au stat la povesti si o mica bauta.

Cand a vazut ca elevii sai nu sunt punctuali, Catalin s-a enervat maxim si a inceput sa ii certe promitandu-le ca ii pedepseste daca se mai intampla asa ceva inca o data." Nu accept sa intarziati, daca stai la bauta pana tarziu si nu va treziti nu e problema mea, una e sa va duc eu la club, alta e sa stati asa... "##VIDEO133528##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: