Catalin Botezatu, IN VIZORULUI PROCURORILOR VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 13:00

Fostul colaborator al lui Catalin Botezatu a fost retinut azi-noapte de procurori in dosarul "Jaful Secolului".

Petre Condrat e acuzat ca, impreuna cu un alt barbat, ar fi incercat sa vanda doua dintre cele 7 tablouri celebre furate din muzeul olandez. Alti 3 suspecti sunt deja arestati preventiv in acest caz. De la locuintele lor, politistii au luat calculatoarele in speranta ca vor gasi indicii care sa ii ajute sa gaseasca tablourile furate.

Acest dosar a fost numit deja de presa straina "Jaful secolului", dat fiind valoarea bunurilor, care este de aproximativ 300 000 de milioane de euro.
Cele 7 tablouri semnate de pictori celebri au fost furate la sfarsitul anului trecut dintr-un muzeu din Rotterdam. Spargerea a fost data in timpul noptii.

" Am cerut o audienta tocmai pentru a nu mai fi hartuit. Va rog sa ma lasati in pace. Daca doriti, exact cum am vorbit si cu procuroarea, faceti in mod oficial o cerere si veti afla ”, a declarat Catalin Botezatu.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.