Catalin Botezatu, indragostit la sase ani

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

In sedintele de casting care au avut loc la nivel national pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune ce va fi difuzata la Kanal D, prezentatorul Catalin Botezatu a trebuit sa selecteze cei mai potriviti tineri pentru o posibila cariera de manechin.

Se pare ca ochiul estetic al celebrului designer era “format” in a repera frumosul inca din frageda copilarie. Acesta sustine ca, scolar fiind, in clasa I, a provocat un adevarat haos in Scoala Generala nr. 2 din Alexandria, pentru ca “identificase” o fata deosebita.

Eram in curtea scolii, cu parintii mei, si am vazut, o fetita foarte frumoasa, cu bucle mari si ochi albastri. Fetita se numea Adriana, acum este medic.

M-am indragostit instant si am inceput sa bat din picior, cerand sa fiu in clasa cu acea fetita. Mama m-a tras de par, tata m-a inteles, firesc. Am urlat, la propriu, atragand atentia tuturor. Parintii au vorbit cu invatatoarea, cu directoarea scolii, cu mama fetitei si, in final, au ajuns la un numitor comun si au mutat-o pe Adriana la noi in clasa, la A, era fiind initial la clasa C ”, a povestit, amuzat, Catalin Botezatu, despre “prima sa dragoste”, care a s-a declansat la careul scolii.

Consecinta acestei iubiri inocente a fost o competitie permanenta la invatatura intre el si fetita cu ochi albastri. “ Cum in orice clasa exista, de obicei, niste tocilari care isi disputa intaietatea la notele de 10, asa era si la noi. Indragosteala asta a durat pana in clasa a IV-a… Am suferit enorm cand ea a fost aleasa comandat de detasament, insa mi-am luat revansa cand am devenit comandant de unitate, cu snur albastru ”, a punctat Catalin deznodamantul acestei povestioare din “Epoca de Aur”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.