Catalin Botezatu isi pune baietii sa alerge pe tocuri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

In editia de maine a show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, concurentii baieti vor face totul pentru a-i demonstra prezentatorului show-ului ca merita sa ramana in concurs.

De aceasta data, Catalin Botezatu ii supune unui test fulger, eliminatoriu. Tinerii isi vor da sufletul pe banda de alergare, incaltati cu pantofi cu toc si raspunzand ironiilor lansate de pe margine de fetele ramase in competitie.

Desi putin incurcati la auzul noilor directive, Gilbert, Joan si Catalin se conformeaza rapid, pentru a demonstra mentorului lor ca pot depasi orice bariera psihologica. “Teama de ridicol? Nu exista asa ceva! Pot sa alerg si gol, pe tocuri, fara probleme.

Suntem aici sa demonstram ca putem face fata. O sa fie amuzant! ”, a spus Gilbert.

“Baieti, va rog sa va alegeti ce pantofi doriti! Va comportati ca niste femei!  Va dau voie sa va alegeti culoarea pantofilor. Joan, poti sa iti ridici putin pantalonul ca sa se vada gamba frumos. Va trebui sa mergeti pe aceasta banda de alergare, de la lent la foarte alert si cu o panta cat mai abrupta a bandei“, le-a spus Catalin Botezatu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Joan a povestit ca aceasta nu este o premiera pentru el, in copilarie cochetand cu acest sport “extrem” la care i-a supus Catalin Botezatu.

“Cand eram mic, surorile mele ma imbracau in fetita, ma dadeau cu ruj, iar eu le luam pantofii cu toc si ma plimbam prin casa”, a povestit amuzat Joan.

Cum s-au descurcat tinerii la aceasta proba si care au fost replicile fetelor puteti afla vineri, de la 23:30, urmarind  semifinal show-ului  “Supermodels by Catalin Botezatu”, difuzat la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.