Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

Autor: Bianca Hriscu
Catalin Botezatu, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Catalin Botezatu a primit aseara distinctia pentru "Excelenta in moda" in cadrul Galei Oameni de Succes, care a reunit nume sonore din diverse arii de activitate.

Emotionat, juratul "Bravo, ai stil!" a tinut sa multumeasca celor care l-au sustinut in cei peste 30 de ani de cariera in domeniul modei.

"Premiul din seara aceasta inseamna inca o recunoastere ca munca mea nu este in zadar. Este o onoare sa ma aflu printre premiantii aceste seri, mai ales ca sunt oameni de elita din diferite domenii de activitate. Este o recunoastere a meritelor si a muncii mele.

Multumesc organizatorilor, fanilor mei si, mai ales, familiei Kanal D, care m-a sustinut mereu", a declarat Catalin Botezatu.

In cadrul galei au mai fost premiati pentru activitatea lor remarcabila artisti, profesionisti din diferite domenii de activitate din Romania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.