Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, impreuna, in bucatarie! Cum se descurca cele doua vedete la cratita?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2018, 10:54

Fire competitiva, Raluca Badulescu intra rapid in joc si il coordoneaza pe colegul ei de echipa, Catalin Botezatu, la fiecare pas.

Pe Raluca Badulescu si pe Catalin Botezatu ii leaga o prietenie de peste 20  ani, vedetele fiind de nedespartit, atat in viata de zi cu zi, cat si in emisiunile televizate sau la evenimentele mondene. In editia de astazi a celui mai delicios show culinar, “Cine-i Chefu’?”, difuzat de la ora 17:00, la Kanal D, cele doua vedete fac echipa pentru a demonstra tuturor ca moda si gastronomia pot face casa buna impreuna.

 

Satul de explicatiile interminabile ale colegei de echipa Catalin Botezatu explodeaza. Tot in editia de astazi, Catalin Botezatu va face dezvaluiri senzationale, legate de stilul lui de viata, despre abilitatile lui de bucatar si priceperea lui in arta gastronomica.
Ce echipa va castiga la “Cine-i Chefu’?” veti putea afla urmarind editia de astazi, incepand cu ora 17:00, numai la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.