Catalin Botezatu, spectacol pe strazile orasului Sighisoara

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Catalin Botezatu s-a aflat alaturi de concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”, la Sighisoara, pentru un shooting spectaculos, care va putea fi urmarit in emisiunea ce se va difuza la Kanal D.

Turistii care se aflau in Sighisoara, la Cetate, au fost martorii unei desfasurari de forte pe stradutele orasului medieval. Concurentii “Supermodels by Catalin Botezatu”, protagonistii unei noi sedinte foto, costumati in personaje de circ, au atras atentia trecatorilor.

“Aventura Supermodels by Catalin Botezatu devine din ce in ce mai intensa, mai interesanta. Dupa shootingul cu elicopterul, ne-am metamorfozat in aparitii ciudate. Costumati ca niste arlechini, am defilat si am pozat pe strazile din Sighisoara”, a declarat unul dintre concurentii emisiunii “Supermodels by Catalin Botezatu”.



In prezent, Catalin Botezatu filmeaza pentru emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D. Show-ul combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de Supermodel.

Aspirantii la titlul de Supermodel- baieti si fete – trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16772383/1/media-141734203754939600.jpg

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.