Catalin Botezatu: “Sunt un tip care se indragosteste foarte repede!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 sep 2020, 13:15

Catalin Botezatu are mari emotii! Designerul se pregateste de lansarea emisiunii “Supermodels by Catalin Botezatu” la Kanal D.

Intre timp, incearca sa-si tina tensiunea sub control si iubeste neconditionat! Sa aflam pe cine!

- Cum decurg filmarile pentru emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu”? Ai avut emotii? Ce greutati  ai intampinat la filmari?

Filmarile s-au terminat, in curand emisiunea va putea fi urmarita la Kanal D! Am trecut la filmari prin dificultati firesti ale unui asemenea show de amploare, dar nu au existat situatii in care sa nu avem solutii.

Atat eu cat si echipa de productie am avut control asupra evenimentelor pe tot parcursul filmarilor la “Supermodels by Catalin Botezatu”. S-a mai intamplat sa faca cineva un atac de panica, dar si in astfel de cazuri Serviciul de Ambulanta a fost prezent. Au fost momente de tensiune in randul concurentilor, mai ales la eliminari, s-a intamplat ca uneori sa fiu mai dur in relatia cu ei, asta tocmai din dorinta mea ca ei sa invete si sa se disciplineze.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16775231/1/media-142183685500922300.jpg
- A fost vreun moment in care ai  simtit ca o sa clachezi la filmari? Care anume si de ce?

Nu, desi toata perioada filmarilor a fost marcata de oboseala, filmarile durau uneori pana dimineata, dar nu au fost momente in care am clacat. Au fost momente in care m-am enervat pentru ca sunt un perfectionist, si ceream aproape imposibilul concurentilor.




- Care a fost cea mai mare gafa facuta de concurenti?

Concurentii au gafat din punct de vedere profesional, nu intelegeau anumite lucruri sau termeni, nu erau familiarizati cu diverse situatii legate de fashion pe care orice manechin ar trebui sa le cunoasca. Dar era de asteptat, unii dintre ei nu aveau niciun fel de experienta in acest domeniu. Citeste continuarea pe apropotv.ro!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.