Catalin Catoiu la TEO SHOW: "Pentru mine iubirea dureaza tot timpul"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Astazi, in emisiunea "TEO SHOW" de la Kanal D, Teo Trandafir a discutat cu invitatii ei – Catalin Catoiu, Dana Dembinski Medeleanu, Dan Lazar, Daiana Anghel si Vasilica Tataru, despre cat dureaza cu adevarat iubirea. Daca cercetatorii spun ca iubirea dureaza trei ani, cei prezenti au o alta teorie.

Catalin Catoiu, actorul care-l interpreteaza pe Tinel, personajul principal al sitcom-ului" Fetele lu’ Dom Profesor", difuzat de Kanal D, considera ca nu exista o durata fixa pentru un sentiment atat de greu de definit.

"Depinde de om. Pentru fiecare om iubirea dureaza diferit. Pentru mine dureaza tot timpul. Eu daca m-am apucat sa iubesc pe cineva, iubesc toata viata, in ciuda faptului ca m-a dezamagit, si ma refer aici nu numai la iubirea dintre un barbat si o femeie, ma refer si la prieteni, de exemplu.

Am apucat sa ma imprietenesc cu cineva, raman prieten cu el indiferent de cat de tantalau e de-a lungul timpului. Din fericire, au fost putini cei care m-au dezamagit, dar pana la urma si pe aceia i-am iertat”, a spus Catalin Catoiu.

Actrita Dana Dembinski Medeleanu, cea care o interpreteaza pe Cerasele in serialul "Fetele lu’ Dom’ Profesor" ce se difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 21.15,
la Kanal D, crede ca orice femeie se poate reindragosti de mai multe ori de barbatul alaturi de care formeaza un cuplu de multi ani.

"Se poate sa te poti reindragosti de acelasi om. Il poti iubi mereu, dar poti si sa te reindragostesti din cand in cand, tot de el. Nu stiu, primavara, de exemplu, sa vezi ceva la el, ce poate nu ai observat pana atunci, si-ti place", a spus Dana Dembinski Medeleanu.


Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea "TEO SHOW" prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO106477##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.