Catalin Catoiu: "Sansele sa ma casatoresc sunt din ce in ce mai mici"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

In aceasta dimineata in emisiunea "Draga mea prietena" prezentata de Paula Chirila si Cristina Cioran, la Kanal D, au fost invitati doi actori ai serialului de comedie "Fetele lu’ Dom’ Profesor" – Doinita Oancea si Catalin Catoiu.

Fiind cunoscut ca un burlac covins, interpretului personajului Tinel din sitcomul "Fetele lu’ Dom’ Profesor", difuzat in fiecare miercuri seara, de la ora 21.15, la Kanal D, Catalin Catoiu le-a marturisit telespectatorilor ca nu este impotriva casatoriei, doar ca pana acum nu a avut parte de experienta mariajului.

"Nu ca n-am vrut sa ma casatoresc, nu s-a intamplat pana acum. In principiu, sansele sunt din ce in ce mai mici.

Asta nu inseamna ca n-am vrut niciodata sau ca am exclus chestia asta din discutie. Cred ca toate persoanele din viata mea erau potrivite pentru acest pas, eu eram nepotrivit! Daca n-am facut-o pana acum, e complicat sa devin monogam de aici inainte", a spus Catalin Catoiu.

Pe Catalin Catoiu il puteti urmari in fiecare miercuri, de la ora 21.15, in serialul de comedie" Fetele lu’ Dom’ Profesor", la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.