Cătălin Cazacu a anunțat despărțirea: ”Era cazul să mă despart și eu”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 aug 2022, 03:35

Cazacu a anuntat despartirea

Sursa: Instagram Catalin Cazacu

Cătălin Cazacu a făcut anunțul neașteptat în urmă cu puțin timp. Fostul prezentator Tv a dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

Cătălin Cazacu a încheiat un capitol important din viața lui, cu durere în suflet a anunțat despărțirea la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată, chiar pe pagina sa de Instagram, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă în viața și în cariera lui. 

Cătălin Cazacu a anunțat despărțirea: ”poate era cazul să mă despart și eu”

Cătălin Cazacu a făcut, în această dimineață, un anunț neașteptat de urmăritorii săi. Deși toată lumea avea impresia că fostul prezentator a anunțat despărțirea de noua sa iubita, Ramona Olaru, ei bine, lucrurile între ei par să meargă foarte bine, iar relația lor evoluează treptat, semn că nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

Cazacu este un cunoscut motociclist de la noi, pe lângă aparițiile sale televizate, acesta a participat la numeroase competiții care i-au adus titluri importante.

Cu mult regret în suflet, Cătălin și-a anunțat retragerea de la academia unde a funcționat până acum, semn că pentru un timp va lăsa deoparte cursele riscante și se va axa pe alte lucruri importante din viața lui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Află ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi în „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

Cătălin Cazacu și-a anunțat retragerea

Cătălin Cazacu are o pasiune înnăscută pentru motociclete, dovadă fiind numeroasele titluri pe care le-a câștigat de-a lungul anilor, la diferite competiții. Acesta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini de pe pista alături de motorul lui, aceste fotografi fiind însoțite de un mesaj extrem de emoționant.

”S-a despartit regele de regina, s-a despartit Brad Pitt de Angelina Jolie…poate era cazul sa ma despart si eu de  @racingacademyromania. Au fost ani frumosi, am castigat titluri, am pierdut

titluri, am trait clipe intense si am creat amintiri frumoase. Nu ne-am despartit cu usi trantite si farfurii sparte asa ca pana data viitoare cand ne vom intalni pe pista, va urez SUCCES🙏🏼👏 Cat despre mine… I M COMMING STRONG💪”, a scris Cazacu în dreptul imaginilor.

Citeste si: Cazacu renunta la burlacie! Cine este prezentatoarea TV care i-a furat mintile sportivului: "Eu o iau si maine, dar nu vrea ea"

 

Taguri: