Catalin Cazacu, coplesit: “Atat de emotionati nu am fost nici la prima emisiune!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2018, 11:18

Vineri, de la 23:15, Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav dau starul unei noi editii incendiare “Vulturii de Noapte”.

Daniela Condurache, indragita cantareata de muzica populara, este prima care deschide seria invitatilor de exceptie din cadrul show-ului, starnind o in atmosfera incredibila.
Pornind de la premisa ca nu exista femei urate, ci doar ca unele doamne sunt mai frumoase decat altele, “vulturii” aduc in fata telespectorilor doua dintre cele mai spectaculoase dive autohtone, Adelina Pestritu si Lavinia Parva.
“Noi ne uitam la voi, de fapt ne holbam, si ne dam seama ca aveti o soarta grea voi, femeile frumoase!”, marturiseste Victor.

In asentimentul colegului sau, Catalin Cazacu, coplesit de frumusetea celor doua invitate, declara: “Cred ca nu se vede, dar atat de emotionati nu am fost nici la prima emisiune”.
Usor surprinse de declaratiile lui Victor si ale lui Catalin, Adelina si Lavinia asteapta nerabdatoare sa afle la ce anume fac referire acestia. Victor, fara sa sovaie, dezvolta putin ideea de la care si-a pornit afirmatia, adresandu-le cateva intrebari frumoaselor invitate.

“Ce avantaje are o femeie frumoasa?”, este una dintre curiozitatile lui Victor.
Ce raspunsuri surprinzatoare ofera invitatele, cum fac fata acestea “tirului” de intrebari venit din partea “vulturilor”, dar si ce alte subiecte inedite ne ofera cei trei “crai”, aflam maine seara, de la ora 23:15, intr-o editie incendiara “Vulturii de Noapte”, late night show-ul  moderat de Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.