Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza pe care o patroneaza! Firma Faimosului a explodat si are afaceri de milioane de lei!

Autor: Matei Vaihan
Actualizat: 28 apr 2018, 13:08

Potrivit datelor financiare, Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza pe care o detine la Timisoara, cifra de afaceri fiind impresionanata.

Conform rezultatelor de la Registrul Comertului, Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza pe care a infiintat-o in 2011, impreuna cu un prieten. Firma ofera servicii de paza a obiectivelor fixe cu agenti, servicii de paza si protectie VIP incluzand escorta automobil, monitorizare a sistemelor de alarma, instalare sisteme de alarma, de supraveghere video, interventie rapida si altele.

Inceputul activitatii a fost dificil, cu cifre mici de afaceri si profituri modeste.

Cel mai mare castig a fost bifat in 2013, de 65.000 de lei si cu o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 de lei. Ulterior, chiar daca cifra de afaceri a crescut, s-au inregistrat pierderi totale de 170.000 de lei in 2014 si 2015.

In 2016, Catalin Cazacu de la Exatlon a dat lovitura cu firma de paza din Timisoara. Societatea comerciala a campionului la motociclism a inregistrat o cifra de afaceri record, de 2 milioane de lei, cu mult mai mare fata de cea din 2015, cand a fost de 750.000

de lei, chiar daca profitul net a fost mic, de 6.500 de lei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.