Catalin Cazacu de la Exatlon a schimbat stelele cerului din Dominicana cu luminile unui club de fite din Timisoara! Iata cum si-a facut intrarea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 02:35
video Foto(4)

Catalin Cazacu a ajuns ieri in orasul sau natal de suflet, Timisoara pentru a-si revedea familia.

Catalin Cazacu, fostul concurent de la Exatlon, supranumit „Vulturul” de coechipierii sai, a revenit in tara in urma cu doua zile, unde a fost intampinat pe aeroportul din Bucuresti, de cei mai apropiati prieteni, insa nu a rezistat fara sa isi revada si familia, careia i-a dus enorm lipsa in cele cinci luni petrecute in Republica Dominicana. Ieri a zburat spre Timisoara, unde a fost intampinat de toti cei dragi.


Daca in Bucuresti, "Faimosul" a fost asteptat pe aeroport, la miezul noptii, de prieteni, cateva cunostinte, dar si de fostii sai colegi de echipa, Giani Kirita, Diana Belbita si Larisa Vasile, la Timisoara, acesta a fost primit cu multa caldura de parintii sai, fiul lui, de mama copilului sau, Nicoleta Delinescu, dar si de multe rude apropiate. Toti cei dragi l-au intampinat cu baloane rosii, pentru a evidentia faptul ca au sustinut echipa "Faimosilor".

Seara trecuta, Catalin Cazacu a iesit alaturi de preitenii sai de suflet din orasul natal, intr-un renumit club, unde a fost rapid recunoscut si ovationat de toti cei prezenti.
Fanii lui Catalin Cazacu au fost de-a dreptul extaziati sa isi vada idolul in carne si oase si l-au intampinat asa cum se cuvine, ca un adevarat campion.


"Multumesc, Timisoara! No place like home!", a scris Catalin Cazacu pe contul lui de socializare.

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.