Catalin Cazacu, in rolul unui interlop, in „Faci sau taci”, film care va fi lansat anul viitor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 aug 2018, 16:07

Catalin Cazacu filmeaza pentru cea mai recenta productie semnata Iura Luncasu, comedia „Faci sau taci”, care va fi lansata anul viitor.

Prezentator al emisiunii „Cash Taxi”, de la Kanal D, implicat in proiectul „Vulturii de noapte”, la acelasi post TV, fostul concurent la Exatlon se afla acum intr-o postura cu totul noua. Joaca rolul unui interlop si spune ca se simte ca peste in apa si in aceasta ipostaza de actor.

„Este ceva cu totul nou pentru mine, este primul rol pe care il interpretez si pot sa spun ca in ca din prima zi de filmare ma fascineaza profesia de actor.

Joc rolul unui interlop. Pana acum cred ca m-am descurcat desul de bine la filmari! Dar abia astept sa se lanseze productia si sa am si feedbackul publicului”, a declarat Catalin Cazacu. „In ceea ce priveste interlopii, de mai bine de 10 ani lucrez in domeniul securitatii si pazei, detinand o firma in domeniu; ii recunosc usor si stiu ce le poate pielea”, a adaugat acesta. 

Dupa intoarcerea din „Republica Dominicana”, de la „Exatlon”, unde a cucerit prin umor, autoironie si naturalete,  proiectele au curs lant pentru simpaticul prezentor de la Kanal D.

Are succes cu emisiunea „Cash Taxi” si urmeaza sa poata fi urmarit, tot in grila Kanal D, in show-ul „Vulturii de noapte”, alaturi de Victor Slav si Giani Chirita. Este Brand Ambassador pentru gama BMW Motorrad Sport si continua sa uimeasca in curse de motociclism viteza, sportul in care este multimplu campion.   

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.