Cătălin Cazacu, lucrător la salubrizare! “La prima zi de filmări mi-am dat seama că nu este chiar așa hazliu …”

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 iul 2022, 12:15
Foto(7)

Astăzi, la “Teo Show”, Cătălin Cazacu, gazda emisiunii “CazaCU Muncă Grea”, si Mihai Hnda, responsabilul cu “Detectorul de minciuni”, emisiuni ce au avut premiera astăzi pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, au povestit prin ce încercări a trecut la filmarile pentru emisiunile pe care le prezintă începând din această seară, în mediul online.

Reamintim că șase emisii sunt difuzate simultan în această seară, pe pagina de Youtube Kanal D România, în secțiunea theXclusive. Pe lângă cele două amintite, mai sunt supuse atenției internauților show-urile “În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, “Duet cu Alexandra”, găzduită de Alexandra  Ungureanu, “Well done”, avându-l în centrul atenției pe Chef Florian Lazăr, și “Călătorește, trăiește, iubește!”, cu Mihaela și Marian Crăciun.

Pentru că în prima ediție a emisiunii “CazaCU Muncă Grea” vedeta va experimenta o zi din viața unui lucrător pentru salubrizare, acesta va da piept cu realitatea muncii pe cât de

istovitoare, pe atât de “caustice”. 

Optimist și plin de energie, carismaticul prezentator nu s-a sfiit să ne ofere detalii inedite, în exclusivitate, făcându-ne martorii complicatei sale experiențe.

“La prima zi de filmări mi-am dat seama că nu este chiar așa hazliu…Am fost gunoier, pompier, pilot de avion … am și zburat și, având în vedere că astăzi sunt aici, am și aterizat …. Eu am rău de înălțime și nu vreți să știți cum a fost… (…) Având în vedere că eu sunt singurul care fac meseriile grele, vă rog ca prima oară

să intrați pe emisia mea!”
 a spus Cătălin Cazacu.

Așadar, emisiunile pot fi accesate începând de astăzi pe pagina YouTube Kanal D România, la secțiunea theXclusive, urmând ca de săptămâna viitoare, de luni, 7 iunie, fiecare emisiune să fie difuzată dupa cum urmeaza:

Emisiunea  “CazaCU Muncă Grea”,  difuzată în fiecare  luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte, în fiecare episod, pe  Cătălin Cazacu  ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el. 

În fiecare  marți Mihai Ghiță  va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă și înțelegerea naturii umane, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, în cadrul emisiunii  “În oglindă”.

În fiecare  miercuri, Alexandra Ungureanu  dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume puternice din showbiz, în cadrul emisiunii  “Duet cu Alexandra”.

 Muzică de calitate, duete impresionante, dar și povești de viață emoționante vor fi împărtășite publicului în fiecare ediție a emisiunii a cărei gazdă va fi Alexandra Ungureanu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În fiecare  joi,  privitorii emisiunii  “Well Done”  vor avea parte de un festin culinar impresionant,  Chef Florian Lazăr  va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi îndeletnicirile în ale gastronomiei.

Și pentru ca provocarea să fie și mai dificilă pentru celebritățile invitate, acestea vor găti la foc automat, fără a cunoaște rețeta și modul de preparare, fiecare pas fiind indicat de Chef, care le va oferi instrucțiunile necesare. 

Vinerea  se află sub semnul “ Detectorului de minciuni ”,  Mihai Hinda  fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă.

Sâmbătă  debutează cu emisiunea de călătorii, “ Călătorește, trăiește, iubește”  realizată de  Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colindă în locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât prin țară, cât și în străinătate. Alături de aceștia vom descoperi amănunte impresionante despre cultură, religia, obiceiurile, tradițiile, gastronomia fiecărui colț de răi în care vor ajunge. 

Așadar, începând de astăzi, de la ora 17:00, vă invităm să urmăriți toate aceste emisiuni pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive, urmând ca, din 7 iunie, să vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână, în conformitate cu programul anunțat mai sus.