Catalin Cazacu vorbeste despre femeia ideala! Ce isi doreste Faimosul de la Exatlon de la domnisoara care sa ii fie alaturi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2018, 12:48

Catalin Cazacu este unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Exatlon Romania. Sincer, modest si catalogat drept un “crai”, Catalin Cazacu spune adevarul despre ce isi doreste, de fapt, de la o femeie.

Catalin Cazacu a recunoscut, de curand, ca este un barbat liber si ca, in ciuda tuturor povestilor care apar despre el, atunci cand ajunge acasa doarme singur. Mai mult, sustine el, acum nu are nicio iubita, iar asta pentru ca are cateva criterii clare pe care o femeie trebuie sa le indeplineasca pentru a fi alaturi de el. Si, culmea, nu vrea neaparat ca domnisoara care sa il faca sa devina “baiat de casa” sa fie un… fotomodel!

“Femeia pe care o am eu in minte 100% s-a nascut, nu stiu sa spun in ca an sau in ce data… In `85 zic eu, poate e o cifra norocoasa. In rest, sunt un om care isi doreste sa fie respectat si iubit. Caracteristicile fizice nu conteaza, frumusetea este trecatoare si e doar in ochii privitorului, asa ca ce e frumos pentru mine, poate nu e frumos pentru altul”, ne-a spus Catalin Cazacu.

Cu toate acestea, el explica ca, atunci cand este vorba despre femeia ideala, sunt multe lucruri care conteaza: “In unele cazuri este vorba doar de chimie. Imi doresc foarte tare sa cunosc pe cineva care sa ma suporte, pentru ca nu sunt usor de suportat. Si daca poate sa faca sa ma simt bine, sa ma respecte o sa fiu un om care se daruieste total”, sustine “Faimosul” Catalin Cazacu de la Exatlon.

(RCM)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.