Catalin Crisan: "In ziua in care am scapat cu viata am afla si ca voi deveni din nou..." VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Catalin Crisan si Alina, sotia lui traiesc o poveste de dragoste parca desprinsa din filme. Nunta lor a fost una fastuoasa, recent Catalin si-a marturisit bucuria in ciuda faptul ca pana acum artistul a tinut ascuns acest fapt.

"Se spune ca daca o femeie are o sarcina usoara si linistita, inseamna ce baietel. Noi am hotarat atunci cand va vrea Dumnezeu sa se intample, sa se intample. Cu doua, trei zile inainte de accident, sotia mea mi-a spus ca are o banuiala ca este insarcinata. In ziua aceea am aflat ca am scapat cu viata si am sa devin tatic din nou", a povestit Catalin Crisan.

 

Acesta a mai spus ca spera ca fetita lui sa nu fie la fel de activa cum este in burta, adica da din picorute doar pe la patru sau cinci dimineata. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

AICI poti vedea daca artistul stie cum se face baie unui bebelus!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.