Cătălin de la "Puterea Dragostei", mesaj pe instagram pentru Ligi. Ce relație au cei doi?

Author: B.H.

La scurt timp după ce Ligi și Philip s-au despărțit, au apărut informații potrivit cărora concurenta de la "Puterea Dragostei" ar forma un cuplu cu Cătălin. Ce mesaj a ținut să îi transmită el pe instagram?

Philip trăiește o poveste de dragoste alături de Berna, în timp ce fosta sa iubită, Ligi, încă încearcă să își găsească liniștea.

Citeste si: Ce replică acidă i-a dat Vulpița lui Jador, după ce i-a “furat” locul 1 din trending: “E dușmanul nostru”

Nu de puține ori s-a vorbit despre o posibilă legătură amoroasă între Ligi și Cătălin, însă cei doi nu au confirmat că ar avea o relație.

Cătălin de la "Puterea Dragostei", mesaj pe instagram pentru Ligi

Se tachinează reciproc, dialogul lor este presărat de multe ori cu replici acide, în anumite situații se îmbrățișează, dar nimic mai mult, semn că între Ligi și Cătălin lucrurile încă nu sunt clare.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei" a lamurit totul despre ceea ce se intampla intre ea si Marius! Mai sunt sau nu un cuplu? Iata dovada clara!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul său de instagram, la story, o fotografie cu un mesaj interesant. Pentru că în fotografie a etichetat-o pe Ligi, în mod clar textul îi este adresat.

"Trust gets you killed, love gets you hurt and being real gets you hated.", a fost mesajul postat de Cătălin pe instagram.

Nu știm ce ipostază i se potriveșe lui Ligi din perspectiva lui Cătălin, însă având în vedere că cei doi se atacă mai tot timpul în emisiune, pare că ultima parte, cea care face referire la ură, ar descrie relația dintre cei doi.

Citeste si: Manuela se întoarce la Puterea Dragostei? Declarațiile făcute de brunetă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.