Catalin de la "Puterea dragostei", transformare uluitoare! Iata cum arata inainte de a-si lucra corpul la sala de fitness!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 feb 2022, 00:00
video Foto(8)

Catalin este cel mai recent concurent intrat in casa "Puterea dragostei"!

Casa "Puterea dragostei" a primit un nou concurent, pe Cătălin. Tânărul s-a arătat cel mai interesat de Ella, cu care a și dansat.
Faptul că Ella a dansat cu Cătălin l-a supărat pe Ionuț, care si-a manifestat gelozia. In ciuda faptului ca i-a marturisit Ellei ca o iubeste si isi doreste o relatie serioasa cu ea, Ionut nu a primit inca din partea acesteia niciun semn afimativ.

De curand, un nou concurent a intrat in casa "Puterea dragostei" si a facut furori printre fete inca de cum a ajuns printre ele. Acestea au spus la unison ca tanarul seamana izbitor cu Andy, fostul concurent si s-au aratat extrem de incantate de noua aparitie.

Catalin are 29 de ani si este din Pitesti. Acesta le-a marturisit fetelor ca practica mult fitness, fiind personal trainer, la o sala de sport din orasul lui natal.

Intrebat de fete daca a venit pentru cineva anume in casa "Puterea dragostei", Catalin a declarat ca toate sunt frumoase si ca le admira pe toate doar pentru aspectul lor fizic, insa isi doreste sa le cunoasca mai bine. Fara sa stea pe ganduri, Catalin a invitat-o pe Ella la dans.

Citeste si: Roxana a lipsit din emisiunea "Puterea dragostei" după scandalul de ieri cu Turcu! Ce i-a spus Andreei Mantea este uluitor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Interacțiuni suspecte între Ella și Philip! Ligi a observat, iar Ella a recunoscut totul! Un scandal uriaș a început la "Puterea dragostei"

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, dezvăluiri în premieră! ”Am renunțat la biserica ortodoxă! Am aderat la baptiști!” Cum se va cununa acum religios frumoasa brunetă EXCLUSIV

Catalin de la "Puterea dragostei", transformare uluitoare!

Catalin le-a impresionat pe fete cu aspectul lui fizic impunator, insa acestea nu stiu multe detalii despre el inca. Carismaticul tanar nu s-a sfiit sa isi expuna pe contul lui de socializare bolidul de lux pe care il detine, un model de Mercedes, uluitor, de culoara neagra, care face cu siguranta ravagii printre fete.
Iata cum prin ce transformari fizice a trecut de-a lungul timpului si cum a fost surprins la sala de fitness:

"Fiecare transformare necesita timp, înarmează-te cu răbdare și vino sa ne antrenam împreuna... Niciodată nu-i prea târziu sa incepi, muncește pentru obiectivele tale și du la îndeplinirea lor!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.