Catalin Josan despre finala Eurovision: "Locul trei este un loc foarte bun" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 09:30

Catalin Josan este un artist perseverent si ambitios. Anul acesta piesa lui "Call my name" a iesit pe locul 3 la finala Eurovision Romania.

Nu este pentru prima oara cand simpaticul cantaret participa la o competitie de talie internationala cum este Eurovision. Desi piesele sale nu au ajuns pe locul I, Catalin Josan s-a clasat mereu printre primii. Locul 4, locul 3, locul 2, iar anul acesta din nou pe locul 3.

" Eu impreuna cu echipa mea cu care pregatesc noul album, am avut de ales intre mai multe piese, dar am vrut sa vedem cum va reactiona publicul la o piesa care nu este strict legata de Eurovision", a declarat Catalin Josan la"
Draga mea prietena".

Artistul este bucuros ca piesa lui a fost votata in top 3. Si-a dat seama ca muzica lui prinde si in Romania, nu doar in Europa. Catalin Josan are planuri mari de viitor. I-ar placea sa fie nominalizat la premiile Grammy, ba chiar sa si castige pretioasa statueta." Ma gandeam ca ar ar fi frumos sa fiu si eu printre oamenii de acolo care primesc statuete

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.