Cătălin Moroșanu a răbufnit la Survivor România 2021! Cine decide cine parasește echipa faimoșilor? Adevarul despre alianța dintre Sebi și Zanni: ''Culiță este manipulat''

Autor: Madalina Maftei
Moroșanu a răbufnit și a spus totul despre aliana dintre Sebi și Zanni

Moroșanu a răbufnit! Faimosul se simte deranjat de noua alianță formată dintre Sebi și Zanni, precum și de strategiile pe care aceștea le fac pentru a destrăma echipa Faimoșilor.

Cătălin Moroșanu a dat cărțile de față, sătul de strategiile pe care Sebi și Zanni le fac pentru a destrăma echipa pe care el a încercat să o construiască până în acest moment. Faimosul este de părere că l-au tras pe Culiță după ei pentru că îl poate manipula. Zanni și Sebi au făcut o alianță pentru a înjumătăți echipa.

Cătălin Morșanu a răbufnit și a spus tot adevărul despre alianța dintre Sebi și Zanni

Morșanu este de părere că echipa ar trebui să rămână unită indiferent de orice și nu este momentul că niciunul dintre concurenți să se gândească la marele premiu și să facă strategii de acum. Faimosul a spus totul despre alianța dintre Sebi și Zanni și despre strategiile pe care aceștea le fac pentru a elimina anumite persoane din echipă. Cătălin Morșanu a mărturisit că la rândul său a început să pună bazele unei alianțe pentru a menține echipa unită.

Acesta a dezvăluit că nu are nimic împotrivă dacă s-au format mai multe grupuri în echipa lor, însă nu ceea ce face Zanni și Sebi pentru a destrăma echipa și de a crea situații conflictuale.

”Ideea este că trebuie să rămânem noi uniți, idferent de orice circumstanță și trebuie să fim uniți că mie nu îmi place chestia asta, ce înseamnă asta, sunt ei mai presus decât noi sau ce înseamnă asta și pentru echipă va fi foarte rău” ,  a

mărturisit Moroșanu.

”În jurnul Culiță și în jurnul lui Sebi s-au adunat mai multe persoane și în momentul în care am văzut că s-a formt această alianță, automat m-am dus la fiecare și am făcut și eu o alianță. De ce am făcut chestia asta e foarte logic, nu mă deranjează dacă sunt 2-3 persoane într-un grup, că e normal să fim în grupuri, oamenii sunt ființe sociale.”,

a mai spus Faimosul.

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de joi, 18 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel a anuntat intrunirea unui Consiliu de urgenta!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cătălin Morșanu:”Echipa se va destrăma...”

Faimosul este de părere că această alianță se va destrăma echipa și el nu va putea să suțină niște persoane ca Zanni și Culiță care fac tot felul de strategii pentru a elimina restul concurenților care nu sunt în grupul lor.

”A trebuit să iau această măsură, să-i iau pe toți care nu erau incluși în așa zisa alianță și să ne apărăm.

Din punctul meu de vedere este o foarte proastă strategie pentru că echipa se va destrăma și eu vă spun cu mâna pe inimă că nu pot să-l suțin pe Culiță sau pe Zanni, în condințiile în care ei fac strategi să ne dea pe noi afară.”,  a mărturisit Moroșanu.

Citeste si: DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

Culiță este manipulat de noua alianță formată în echipa Faimoșilor

Cătălin Morșanu este de părere că Culiță este manipulat de vorbele lui Zanni, este dezamagit de el pentru că a preferat să se aventureze în această alianță, în loc să se înpace cu Jador. Culiță și Jador se aveau ca franții, iar acum realația dintre cei doi s-a destrămat total.

”Cea ce s-a întâmplat în ultimele două zile...Culiță pune urecheile la toate prostiile pe care i le spune un puști, pune mai presus o alianță în junglă decât pe o prietenie ca s-a consultat în ani de zile, și eu mă refer la prietenia dintre Culiță și Jador”, a spus Faimosul.

Citeste si: Scandal monstru pe teren la Survivor Romania intre Sebastian Chitosca si Starlin de la Razboinci! Cei doi, la un pas de bataie

Morșanu a mărturisit că cei care pun totul la cale sunt Sebi și Zanni: ”Acolo în acea alianță sunt două creiere cenușii negre, e Zanni și cu Sebi. Culiță e manipulat!”