Catalin Morosanu catre Liviu Varciu: “Noua, romanilor, ne place fotbalul, ne place

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Astazi, 9 aprilie, incepand cu ora 20.00, invitatul vedeta in emisiunea moderata de Liviu Varciu este Catalin Morosanu.

 

Catalin Morosanu catre Liviu Varciu: “Noua, romanilor, ne place fotbalul, ne place
Astazi, 9 aprilie, incepand cu ora 20.00, invitatul vedeta in emisiunea moderata de Liviu Varciu este Catalin Morosanu. Vedeta Kanal D a spus ca il apreciaza pe Morosanu si ca traieste cu sufletul la gura fiecare clipa pe care sportivul o petrece in ring.
“De fiecare data cand Catalin Morosanu este pe ring, cand are un meci, sunt alaturi de el.
Emotiile cresc cu fiecare pumn pe care-l incaseaza si bucuria creste cu fiecare lovitura aplicata adversarului sau”, a spus Liviu Varciu.
De aceasta data in “ringul” de la “Deschide Camera Comorilor!”, Catalin Morosanu a fost supus testului de cultura generala. Acesta a fost pus in incurcatura de o intrebare din domeniul sportiv.
“Liviu, iti voi lua toate echipamentele sportive din pentru ca vreau sa ma antrenez(…) Noua, romanilor, ne place fotbalul, ne place, de unde sa am eu habar despre baschet?”, a spus Catalin Morosanu.
Cum s-a descurcat Catalin Morosanu pe platoul emisiunii “Deschide Camera Comorilor!” veti afla astazi, de la ora 20.00, la Kanal D.


De aceasta data in “ringul” de la “ Deschide Camera Comorilor! ”, Catalin Morosanu a fost supus testului de cultura generala. Acesta a fost pus in incurcatura de o intrebare din domeniul sportiv.


Cum s-a descurcat Catalin Morosanu pe platoul emisiunii “ Deschide Camera Comorilor! ” veti afla astazi, de la ora 20.00,
la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.