Cătălin Moroșanu, decizie radicală după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Mă gândesc să...” Ce i-a cerut soției după ce a revenit în țară?

Autor: Amalia Georgescu
Cătălin Moroșanu a dezvăluit că vrea să devină din nou tată
Sursa: Instagram

Competiția Survivor România 2021 pare că l-a schimbat foarte mult pe Cătălin Moroșanu. Cu ce gânduri s-a întors Faimosul din Republica Dominicană?

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România 2021 din cauza problemelor de sănătate, însă perioada petrecută departe de țară și de toți cei dragi pare că l-a făcut pe Faimos să vadă viața cu alți ochi. Ce anunț a făcut Cătălin Moroșanu?

Cătălin Moroșanu, din nou tată? Vestea la care nu se aștepta nimeni!

Majoritatea foștilor concurenți de la Survivor România 2021 au mărturisit că în urma participării la emisiune au învățat să aprecieze adevăratele valori ale vieții și să pună pe primul plan lucrurile cu

adevărat importante. Cătălin Moroșanu este hotărât să se dedice mai mult familiei în următoarea perioadă și se pare că are planuri serioase de viitor. Faimosul a dezvăluit că își dorește să devină din nou tată, considerând că un copil ar putea să îi schimbe viața radical, atât lui, cât și soției lui. 

„I-am zis, bă, femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată.

Natalis o să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețile împreună. Mă gândesc să fiu tătic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele visuri, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult.”,
a dezvăluit Cătălin Moroșanu, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul călăreț pe care l-a ajutat! Prima reacție după ce a aflat că Sergiu a vândut casa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ceea ce privește activitatea sportivă, Cătălin Moroșanu își dorește să facă o serie de schimbări și să se axeze mai mult pe partea de training.

„Acum, că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting.”

, a spus Cătălin Moroșanu, fostul concurent de la Survivor România 2021, referitor la activitatea sportivă. 

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, însă o accidentare gravă l-a împiedicat să continue lupta pe traseele din Republica Dominicană. Faimosul a recunoscut că experiența l-a schimbat radical și că nu regretă nimic, chiar dacă nu a reușit să ajungă până în Marea Finală.

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre Culita, Zanni si Jador?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.