Catalin Morosanu, decizie uluitoare! Ce va face fostul concurent de la Survivor Romania?

Autor: Daniela Iliuta

Catalin Morosanu a facut dezvaluiri inedite in cadrul emisiunii Teo Show despre planurile sale de afaceri.

Indragitul luptator Catalin Morosanu, in varsta de 37 de ani, a fascinat mereu publicul cu felul lui de a fi si cu o atitudine de mare invingator. Faimosul de la „Survivor România” a marturisit de curand ca are de gand sa se lanseze in afaceri, mai precis sa isi deschida un fel de academie de sport, pe care sa o cladeasca asa cum si-a dorit mereu.

Catalin Morosanu, decizie uluitoare!

Invitat in platoul Teo Show, Catalin Morosanu a fost intrebat daca este adevarat zvonul conforma caruia s-ar fi hotarat sa se mute cu familia in Bucuresti si sa renunte la Iasi, in cazul in care isi va deschide o academie de sport.

Fostul Faimos de la Survivor Romania a confirmat faptul ca isi doreste si are in plan sa isi deschida cat mai curand o sala de Kickboxing in Bucuresti si are de gand sa se dedice si altor ramuri sportive, astfel incat va crea de fapt un fel de academie de sport.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Catalin Morosanu, oripilat de ce se intampla la Survivor Romania 2021: "Iti dai seama la ce nivel au ajuns, daca au ajuns sa..."

"Eu vizez in momentul cand imi voi deschide Academia Catatlin Morosanu sa merg pe mai multe ramuri sportive, in primul rand Kickboxing, cross fitting amestecat cu Kickboxing pentru gagici, sa vina sa se antreneze! Vreau sa am un antrenor de Taekwondo, un antrenor de MMA! Sub aceeasi sala o sa incerc sa prin toate aceste ramuri!", a spus Catalin Morosanu.

Citeste si: AFLĂ: Cătălin Moroșanu are probleme în căsnicie. De unde pornesc discuțiile cu soția lui