Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai cunoscut alți bărbați, altfel nu mai era cu mine!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 mai 2023, 01:20

Cum se intelege Morosanu cu sotia lui dupa 20 de ani de casnicie

Sursa: Instagram

Luptatorul a facut cateva dezvaluiri la cald despre cea de care s-a indragostit inca de cand era un pusti de 17 ani.

Catalin Morosanu alias Moartea din Carpați este cunoscut pentru devotamentul pe care îl are fata de familia lui, fata de sotie și copii. Luptătorul K1 a povestit în nenumărate rânduri cât de greu i-a fost sotie lui să trăiască departe de el atunci când pleca la meciuri sau în cantonamente, însă cu toate acestea, au rezista foarte bine că și familie.

Citeste si: Exclusiv! Denise Rifai, mărturisiri emoționante despre perioada copilăriei: "Am fost o prințesă iar tata centrul universului meu"

Catalin Morosanu, detalii despre relatia cu sotia lui

"Am luat-o de tânără și nu a mai avut timp să cunoască și alti bărbați. Daca cunoștea alti bărbați nu stiu daca mai era cu mine. În momentul când ești tânăr, poți să îl accepți pe celalati de lângă tine mai ușor. Când ești bătrân, bătrână, iți este greu să mai accepți orice comportament sau orice chestie.

Orice relație care merge din tinerețe, trebuie să meargă până la bătrânețe. Ea era o fata foarte frumoasa, eu am cucerit-o prin carismă mea, felul meu de a fi. Eram roșcat, timid, mă înroșeam la fata. N-are importanta palmaresul. Când ești tânăr, nu ai siguranță aia, când am îmbătrânit am mers la competiții, a dezvaluit
Morosanu pentru canalul de Youtube wownews.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Important e că am rămas împreună. Avem o fetiță și un băiețel. Seamănă cu mă-să, are 7 luni golanul. Am discuții cu ea, vin o data la doua săptămâni la Iași, îl văd pe Patrick mai mare, deja sta în fundulet. Trebuie să facem sacrificii, e vorba și de bani. Contează că tu, că bărbat, să produci că familie. Acasă este liniștea și familia.

Ne-am asumat amândoi. Ea este manager de clinica stomatologica și medic stomatolog. Trebuie să cedam și să ajungem la compromisuri. Daca nu facem asta, intervine răceală, indiferenta.

Ce spune luptatorul despre cei doi copii ai lui 

Eu mi-aș dori că cei mici să facă ce vor în viață. În viață trebuie să facă ce le place, să își găsească singuri drumul și să le vedem capacitățile.

Noi ne facem datoria. Intre timp trebuie să strâng avere. Fata o să plece de acasă, ea o să se hotărască ce o să facă. Contează și anturajul copiilor, a dezvăluit Morosanu pentru wownews.