Cătălin Moroșanu, detalii în exclusivitate despre viața de familie. Cum a sudat sportivul căsnicia cu soția lui, în peste două decenii de relație

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 ian 2023, 14:52

Cătălin Moroșanu, detalii în exclusivitate despre viața de familie. Cum a sudat sportivul căsnicia cu soția lui, în peste două decenii de relație

Cătălin Moroșanu a fost invitat în emisiunea Teo Show, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața de familie, despre copii și despre cât de mult contează pentru el să știe că soția lui este lângă el la orice pas.

De peste două decenii, Cătălin Moroșanu își împarte viața cu aceeași femeie care, în timp, i-a dăruit și doi copii. Sportivul nu s-a sfiit din a recunoaște iubirea pe care i-o poartă și a spus cât de mult contează aceasta pentru el.

Cătălin Moroșanu este un familist convins

Cătălin Moroșanu știe cât de mult contează să ai o femeie de calitate lângă tine, motiv pentru care încearcă să le insufle acest lucru și elevilor lui.

„Contează foarte mult (n.r. susținerea venită din partea persoanelor apropiate) și asta încerc să le spun și elevilor mei, cel puțin ăștia care fac performanță: «Băi, băieți, căutați-vă o femeie stabilă, nu vagabondiți!».

Tu, când faci antrenamente, tu trebuie să te concentrezi, să te focalizezi pe antrenamente și ai nevoie de un stâlp și să știi că ai o femeie acolo, care este mereu și tu, psihic, ești ancorat cu iubita ta, cu soția ta. 

Georgiana, pentru mine, chiar a fost stâlpul meu și ancora mea de fiecare dată când veneau valurile și plecam pe arătură.

Ne-am educat unul pe altul. Când sunteți doi copii, începeți să vă educați unul pe altul, să semănați, începeți să vă înțelegeți. Când ai 17-18 ani, altfel accepți un defect la celălalt din jurul tău. Copiii din viața noastră ne-au unit foarte mult, ne-au dat un restart la căsnicia noastră.

Citește și: Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai cunoscut alți bărbați, altfel nu mai era cu mine!"

Nu prea (n.r. dacă s-au gândit să se despartă), nu prea, la mine, femeia e femeie, când spui femeie, păi femeie e, nu mai există. Femeia mea trebuie să fie valoroasă, femeia mea are două facultăți: facultatea de economie și cea de stomatologie”, a povestit sportivul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cătălin Moroșanu vede în soția lui cel mai bun model de urmat pentru copii

Cătălin Moroșanu nu s-a oprit cu laudele aici și a făcut și mai multe, doar că, de data aceasta, a explicat cât de mult contează ca soția să reprezinte un model de urmat pentru copii.

„În momentul de față, ea este femeie independentă, este managerul unei clinici din Iași, cu 10 cabinete medicale și este și medic, este pe picioarele ei. Mie îmi place să am lângă mine o femeie valoroasă, mie nu-mi place să am gen «stai cu capul plecat!».

Vreau ca urmașul meu să aibă toate capacitățile intelectuale și fizice, să moștenească de la noi, de la părinți.

Citește și: Ce spune Cătălin Moroșanu acum despre Sergiu, tânărul pe care l-a ajutat să își ia o casă! Sergiu a fost recent reținut de autorități!

Nu pot să spun că stau prea mult pe acasă, eu sunt tot timpul plecat. Avem o relație bună (n.r. el și copiii), sunt un tată normal, dacă vor ceva, le cumpăr, dar totul cu o răsplată”, a mai spus acesta.