Catalin Morosanu, DEZVALUIRI despre singura femeie din viata lui. Vezi care este melodia lor preferata! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Catalin Morosanu a venit in platoul emisiunii "CanCan TV" si a vorbit pentru prima data despre viata lui persoanala, in special

"Imi alint fiica Naty, cu<> la sfarsit pe fiica. Prima baita i-a facut-o mama ei pentru eu eram ocupat cu dansul intr-o emisiune", a marturisit Catalin.

Intrebat daca a asistat la nastere, acesta a spus ca nici nu avea de gand pentru ca a avazut o nastere la televizor si i s-a facut rau, nu ar fi suportat asa ceva. "Eu nu-mi imaginez cum o sa fie fiica mea la 14 ani sa vina cu unul acasa, dar imi doresc multi copii deoarece cand ai sa vii batran si nepotii o sa vina in jurul casei
tale"
, a spus Morosanu.

"Imi era rusine sa stau in genunchi in fata ei atunci cand ma gandeam sa o cer de nevasta"
, drept urmare luptatorul i-a trimis un bilet in care si-a exprimat sentimentele.

"Eu poate am fost un pic cam las, dar mi-am luat inima in dinti si am cerut-o de nevasta. Ar fi culmea sa fie o relatie perfecta. Cand erai un nimeni si mergeai cu tramvaiul la facultate si nu aveai un ban si deoadata te vezi vedeta si ai lumea la picioare, gresesti.
Asa am facut si eu, dar m-a iertat si m-a adus pe drumul cel bun", a mai declarat Catalin Morosanu.

Acesta a mai dezvalui care este melodia favorita a lui si a sotiei lui, este vorba despre Guess Who- Locul potrivit.

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.