Cătălin Moroşanu, dezvăluiri senzaționale! Care este cel mai scump obiect pe care l-a atins vreodată? Valorează sute de mii de euro

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 23:35
Cătălin Moroșanu este un tip modest, cu priză la public, care s-a făcut remarcat atât ca luptător K1 , cât şi ca personaj de televiziune.

Cătălin Moroşanu a făcut o dezvăluire senzaţională. Carismaticul luptător a spus care a fost cel mai scump obiect pe care l-a atins vreodată.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători români. „Pălitura moldovenească”, lovitura sa favorită, este celebră, dar fanii îl apreciază și pentru aparițiile sale în show-urile de televiziune. Recent, luptătorul a vorbit despre cel mai scump obiect pe care l-a atins vreodată.

Care este cel mai scump obiect pe care l-a atins Cătălin Moroșanu

În urmă cu câteva zile, ”Moartea de Carpați”, așa cum este supranumit, a dezvăluit care este obiectul care ”i-a luat mințile”.

”Este vorba despre un Lamborghini, de vreo 250.ooo de euro”, a spus Moroşanu.

Nu în fiecare zi ai șansa să întâlnești un campion și mare e surpriza să descoperi un om absolut normal, modest, inteligent, un sportiv care prin multă muncă a reușit.

Cătălin Moroșanu, amintiri fabuloase din copilărie

Cătălin Moroșanu are multe amintiri frumoase din copilărie.

În Moldova natală erau multe obiceiuri și încerca în fiecare an să țină pasul.

„Mergeam cu capra, mergeam cu banda, cu băieții. Era frumos, ne distram. De Crăciun mergeam cu colindul. Când eram mai mare mergeam la prieteni și ascultam «Dragostea din Tei» ”,  a dezvăluit Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Costi Ioniță e plin de bani, dar nu face furori deloc pe străzi! Ce mașină conduce artistul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După fiecare colind avea un ritual. Obișnuia să bea vin și să guste din bucatele tradiționale

„Beam vin. Suntem moldoveni, la noi în Moldova se bea (râde). Era clar era salata boeuf, erau răcituri, friptură ,cârnați”, și-a adus aminte Moroșanu.

Exista totuși ceva care nu-i place când este vorba de sărbători.

„Cel care mă enervează cel mai tare şi nu îl înghit, îmi vine să vomit este «Last Christmas».

Să nu îl mai aud că omor toată camera asta”,   a mai spus sportivul.

Cătălin Moroșanu, cunoscut pentru actele sale caritabile

Cătălin Moroșanu este cunoscut pentru actele sale caritabile. Însă, în urmă cu câteva săptămâni, luptătorul s-a aflat într-o situație ciudată. ”Moartea de Carpați” a aflat că tânărul pentru care a strâns bani ca să-i cumpere o casă are acum dosar penal.

Citeste si: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

”Nimeni nu este perfect. Tu ești perfect? Când am ajuns prima oară vedetă, credeți că nu aveam figuri? Automat îți vin lucrurile astea. Problema este cum treci peste ele, cum le depășești. Sergiu este și tânăr, are 21 de ani.

La 21 de ani n-ai experiență de viață, deși eu i-am spus ce să facă. Nu pot să stau tot timpul lângă el", a comentat sportivul.

După ce a primit o casă și 5.000 de euro în cont, Sergiu a fost prins de poliție fără carnet, la volanul unui Volkswagen Golf. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.