Cătălin Moroșanu, dezvăluiri surprinzătoare! Care este cel mai mare regret al sportivului?

Autor: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 18:55
Catalin Morosanu a vorbit despre cel mai mare regret din viata lui

Cunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu a mărturisit care este cel mai mare regret al său de până acum.

Fostul concurent din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, Cătălin Moroşanu  a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, legat de viața de familie. În ciuda carierei sale de succes, atât ca sportiv, cât și ca persoană publică.

Cel mai mare regret a lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a făcut câteva declarații cu privire la regretele din viața lui.

Cel mai mare regret al sportivului este că a dedicat prea mult timp carierei, în detrimentul posibilității de a petrece timp cu fiica lui.  

Cătălin Moroşanu şi soţia lui, Georgiana, au o căsnicie aşa cum mulţi doar visează, iar de opt ani sunt şi mai fericiţi, de când fiica lor a venit pe lume. Recent, cunoscutul pugilist a vorbit despre cel mai mare regret al său de până acum.

"Regretul meu cel mai mare este că nu am stat mai mult alături de fetița mea, nu m-am implicat mai mult în educația ei și faptul că tot timpul am fost plecat pe drumuri, ba la Iași, ba la București, ba la gale, ba la tot felul de emisiuni, nu am avut timp. Cred că pentru copiii noștri ar trebui să ne facem mai mult timp liber să putem să îi creștem și să fim alături de ei.

Fetița mea are opt anișori", a spus Cătălin Moroşanu, potrivit  spynews.ro.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul călăreț pe care l-a ajutat! Prima reacție după ce a aflat că Sergiu a vândut casa

Ce a declarat Cătălin Moroșanu după eliminarea din competiția Survivor România 2021

După eliminarea lui Catalin Morosanu de la Survivor Romania 2021,  fostul concurent a mărturisit ce se întamplă de fapt între concurenții aflați în competiție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Sebi era mereu ăla care băga bățul în gard. Intervenea de partea prietenului lui (n.r-

Zanni). S-a trezit Sebi și a spus că nu o suportă pe Elena. Clar că liderul e Culiță, acum nu știu dacă mai e că se apropie de final.

La un moment dat, Culiță i-a luat în ședință și și-au schimbat atitudinea față de Elena. S-au retras în mare, acolo unde nu băteau camerele. Clar că ei aveau o strategie acolo, în fața camerelor nu se vedea lucrul ăsta.

La un moment dat m-am supărat pe Jador, dar după un timp ne-am împăcat, eram prieteni.

Jador în esența lui este un om foarte bun la suflet și m-am împăcat foarte bine cu el. Am avut și discuții deep, despre viața personală. I-am dat sfaturi. Mi-a spus cât de necăjit a fost, cum a ajuns... Asta nu au înțeles colegii mei, ăsta e Jador. Lasă-l să își facă damblaua. Zanni cu Jador nu s-au înțeles niciodată, să ne înțelegem. Nu îi plăceau glumele lui. Diferența dintre el și Jador este mare.

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri socante despre Elena Marin:"Ai vazut cum arata acum?!Ma trezeam langa ea si avea fata umflata" Ce i-au spus medicii Faimoasei de la Survivor Romania 2021

Omul este susținut de foarte multe persoane din România și nu e rău la suflet. La un moment dat te înjura, dar apoi își cerea scuze”  a mai adaugat Morosanu la Stafeta Mixta.

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre Culita, Zanni si Jador?