Catalin Morosanu si Elena Marin se simt inca vizati spre eliminare! "Nu mor caii cand vor cainii, asa ca aveti grija!" Cine sunt cei care vor sa-i elimine din competitie?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2021, 01:48
Catalin Morosanu Foto(5)
Catalin Morosanu si Elena Marin se simt marginalizati de colegii lor.

Morosanu si Elena Marin au fost din nou luati in colimator de Zanni si ceilalti membri ai aliantei formate de el in echipa rosie.

Dupa plecarea Andreei Antonescu, Morosanu si Elena Marin au intrat din nou in vizorul celor mai aprigi dintre Faimosii de la Survivor Romania 2021, mai precis Zanni si Sebastian, care il considera pe Morosanu drept o veriga slaba a echipei.

Morosanu si Elena Marin se simt marginalizati de colegi!

Nu este prima data cand Morosanu intra in colimatorul aprigului Zanni si ale celor care fac parte din alianta formata de el in echipa Faimosilor.

Se pare ca Zanni este extrem de deranjata de faptul ca Morosanu este foarte apropiat de Elena Marin, mai ales acum dupa plecarea prietenei sale Andreea Antonescu.

Chiar de saptamana trecuta, Zanni a spus raspicat ca cel care va sta aproape de Elena Marin si o va sprijini, va urma sa fie nominalizat spre eliminare, fapt ce s-a si intamplat la primul consiliu de nominalizare, cand l-a votat pe Faimos fara sa stea pe ganduri, spre uluirea acestuia.

Astfel, Morosanu s-a arata atunci extrem de socat de gestul lui Zanni, crezand cu tarie ca i-a declarat razboi.

Se pare ca aversiunea lui Zanni pentru Morosanu s-a declansat masiv atunci cand acesta a sarit in ajutorul Elenei in timpul unui conflict puternic dintre ea si Zanni. La acea vreme, Morosanu i-a atras atentia lui Zanni de mai multe ori sa aiba grija cum vorbeste si ce lucruri inventeaza despre Elena Marin si a lui, pentru ca nu este deloc in masura sa vorbeasca asa.

"Ori eu, ori tu, noi doi clar ca suntem vizati sa fim nominalizati de catre ei indiferent de ce rezultate am scote pe traseu, adica numai exista alte dubii cu privire la chestia asta!(...) Oamenii sunt rai pana la capat si nu se schimba deloc va spun de pe acum, un om cand e rau e rau pana la capat! Si aici in Survivor toti sunt reali! Pentru ca asta e realitatea, pentru ca toti suntem dezbracati de mastile noastre! Nu mai suntem aia cand putem sa mascam ceva!(...)

Este o vorba din popor care imi place foarte mult <<Mai, baieti, nu mor caii cand vor cainii, asa ca aveti grija!>>", a spus raspicat Morosanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si de aceasta data, dupa plecarea Andreei Antonescu, Zanni discuta separat cu ceilalti colegi ai aliantei, despre Morosanu si Elena Marin, care s-au retras si ei sa vorbeasca despre ce anume ii asteapta in competitie pe viitor.

"Sunt convins ca si Moro este foarte afectat de plecarea Andreei! Moro, de cand a ramas doar Elena, se simte in plus... Nu vreau s-o dau nicicum dragut ca sunt dragut si asa, adica vorbesc pe bune...

dar ma simt prost ca sunt singurul care vine si spune hai sa va zic eu cum sta treaba si ce simte fiecare!", a spus Zanni.

Citeste si: Se încing spiritele la Survivor România 2021. Moroșanu și Starlin sunt la cuțite: ”Ți-e frică de mine...”

Citeste si: Cătălin Moroșanu a răbufnit la Survivor România 2021! Cine decide cine parasește echipa faimoșilor? Adevarul despre alianța dintre Sebi și Zanni: ''Culiță este manipulat''

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.