Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai puternici concurenţi de la "Survivor România", sezonul 2. "În acest concurs mă văd mare la propriu"

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 dec 2020, 15:55
Catalin Moroşanu concurent " Survivor România" sezonul 2

Cătălin Moroşanu este pregătit pentru cea mai intensă provocare a vieţii lui "Survivor România" sezonul 2.

Cătălin Moroşanu, Costi Ioniţă şi Cosmin Stanciu sun primii concurenţi anunţaţi că vor face parte din echipa Faimoşilor în cel de-al doilea sezon "Survivor România".

Cătălin Moroşanu un concurent puternic la"Survivor România" 

Fostul luptător Cătălin Moroşanu va participa în cel de-al doilea sezon"Survivor România". Este pregătit să ajungă în Republica Dominicană şi să demonstreze că nimic nu îi sta în cale şi că merită să căştige titlul de "Supravieţuitor".

Moroşanu este un concurent de temut, pregatirea în ringul de kickbox îl va ajuta să facă faţa provocărilor. Însă, nu doar antrenamentele din sală îi vor fi de folos, ci şi psihicul puternic şi disciplina, care l-au ajutat să devină campion în cariera sa.

Citeste si: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

 

Moroşanu, motivele pentru care participă la "Survivor România" 

Cătălin Moroşanu a declarat ca mereu şi-a dorit să participe la "Survivor România", pentru că este o competiţie grea şi vrea să îşi testeze limitele. Fostul luptător, glumeţ din fire, a spus că îşi doreşte să slăbească în competiţie, aşa cum s-a întâmplat şi cu concurenţii din primul sezon.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată.

Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea Survivor România” a declarat Cătălin Moroșanu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cătălin Moroşanu a anuţat că participă la "Survivor România" 

Moroşanu este foarte entuziasmat că va participa la "Survivor România", iar asta s-a văzut şi pe reţelele de socializare unde a postat un mesaj pentru fani şi le-a spus ca va participa la cel mai greu reality show din România.

Mai mult de atât, el a mai spus că aceasta emisiune poate fi un antrenament pentru reîntoarcerea în ring."Survivor

România" este un reality show care te ţine cu sufletul la gură, este o competiţie care îmbină provocarea, condiţile grele, situaţile dificile într-un peisaj exotic, concurenţii aflându-se departe de confortul de acasă şi în imposibilitatea de a vorbi cu cei dragi.

Cine este Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu este un luptător român de k1 cu o asccensiune rapidă în carieră. Prima dată a urcat în ring în 2005 într-o gală de Local Kombat.

Fostul luptător a făcut senzaţie la nivel mondial.

Este supranumit "Moartea din Carpaţi", s-a născut în 1982, la Cotnari, în judeţul Iaşi, în copilărie cel mai mult i-a plăcut rugby-ul.

Cătălin Moroşanu a dezvaluit în trecut care este, de fapt, secretul ascensiunii sale în carera de luptător.

"Pregătirea fizică. Tata e pădurar în comuna Grajduri, din judeţul Iaşi, iar eu am crescut lângă el, în pădure. De la 10 ani mă antrenez spărgând lemne. Aşa am reuşit să fac o condiţie fizică de invidiat".

Mama sa nu a fost prea încântată când a aflat că se apucat de lupte "I-a venit rău. Toată viaţa m-a bătut la cap să mă fac avocat, iar eu am ajuns bătăuş", a spus Cătălin Moroşanu.

Cătălin s-a retras din viaţa de luptător, însă acum se pregăteşte să participe la cel intens şi dificil concurs, în care îşi va putea arăta toate abilităţile dobândite în toţi aceşti ani, "Survivor România". 

"Survivor România" sezonul 2 este o adevărată provocare pentru Cătălin Moroşanu, sperăm că îi va face faţă până la final.

Citeste si: Vrea să meargă la Survivor România. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „Acolo da!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.