Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și lua viața. Fostul luptător de K1 a vorbit despre cele întâmplate, în emisiunea „Fiță cu Adiță”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 oct 2022, 23:28

Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și lua viața. Fostul luptător de K1 a vorbit despre cele întâmplate în emisiunea „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură video, instagram

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță” și a fost de acord să ofere unele informații despre momentul în care a vrut să se sinucidă. Acesta și-a deschis sufletul despre cele întâmplate, deși este un subiect dificil.

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea „ Fiță cu Adiță ”, ce poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive. Fostul luptător de K1 a abordat, printre altele, și câteva subiecte extrem de sensibile.

Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și lua viața

Cătălin Zmărăndescu a trecut prin mai multe experiențe dureroase care l-au făcut, pentru moment, să își dorească să își ia viața.

Acum, acesta și-a schimbat gândirea și înțelege cât de mult a greșit.

„Măi, este un lucru despre care nu prea aș vrea să vorbesc, despre el, dar, dacă tot ai deschis subiectul ăsta, este adevărat, da, este adevărat. În acel moment, a fost cred că singurul meu moment de slăbiciune.

Știi că se spune că cel mai mare act de curaj este să poți să îți iei singur viața, dar, acum, după ce am trecut prin episodul ăsta, spun așa: este cel mai mare act de lașitate să-ți iei viața, să-i lași

pe cei care depind de tine, să-i lași pe cei care te iubesc fără tine.

Citeste si: Geta Sterp, de la nuntă, direct la oi! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă chiar de fratele ei, Iancu: "Nu știu cum de a lăsat-o Sebi"| Video

E adevărat, a fost un șoc. Nu am avut nimic, am avut mult, m-am dus și am pierdut totul, a fost un moment de slăbiciune și cam în felul ăsta gândesc eu în momentul ăsta.

Da, a fost, a trecut, am avut o lecție pe care am învățat-o, am învățat-o bine”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce relație există între Cătălin Zmărăndescu și Mihai, fiul lui cel mare

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că este extrem de dezamăgit de comportamentul de care fiul său cel mare, Mihai, a dat dovadă.

Acesta a reușit să treacă peste suferința provocată, dar preferă să nu vorbească prea mult despre cele întâmplate.

„Mihai...fiul meu cel mare. În acest moment, nu am un fiu cel mare, am o fiică cea mare, un fiu mic. Mihai...e ceva departe în momentul ăsta, nu mă mai doare deloc, nimic. A fost un moment, e normal, când te tai, curge sânge, durează până se închide rana.

Mie nici măcar cicatrice nu mi-a rămas. Din punctul meu de vedere, sunt împăcat. Sunt împăcat că am făcut tot ce mi-a stat mie în putință, ca să le fie lor bine. Că mint, că spun lucruri despre care vor ei să se audă și care se spun, OK, e strict problema lor, eu nu am să intervin niciodată.

Citeste si: E oficial! Ovidiu Neveu și Alexandru Bobicioiu se vor lupta în ring. Fostul adversar al lui Iancu și-a declarat dragostea pentru Simina Loica

E foarte ușor să te vaiți că nu ai, e foarte ușor să pozezi în victimă, e foarte ușor să dai la o parte oamenii care știu adevărul. De ce? Pentru că generațiile din ziua de astăzi îl cred pe primul care vine și spune.

A făcut mult prea mult rău, a mințit mult prea mult, ca eu să mai îngădui lucrul ăsta și el știe lucrul ăsta”, a mai spus fostul luptător.