Cătălina Ponor este mămică pentru a doua oară! Gimnasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos: „A doua medalie e aici”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 mar 2024, 15:53

Cătălina Ponor este mămică pentru a doua oară. Gimnasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Sursa: Profimedia

Catalina Ponor, legendara gimnastă română, a împărtășit o veste minunată fanilor săi pe Instagram - ea și soțul ei, Bogdan Jianu, au adus pe lume al doilea copil al familiei lor, un băiețel perfect sănătos.

Anunțul a venit însoțit de o imagine adorabilă cu mânuța micuțului și un mesaj emoționant.

Cătălina Ponor este mămică pentru a doua oară

Catalina și Bogdan au ales să fie discreți cu privire la sarcina lor, dezvăluind-o public abia în ziua de Crăciun, când au apărut împreună, alături de primul lor copil, Vlad, și burtica de gravidă.

„Nu considerăm că e o relație secreta! Am tot ieșit, nu ne-am ferit, nu e niciun secret.

Suntem doi oameni liberi, care dintr-o prietenie frumoasă am trecut la next step! Suntem într-o nouă etapă, privim cu încredere in viitor, nu are rost să anticipam! Nu suntem genul de oameni care ne expunem viata privata in presa”, a spus Bogdan Jianu.

Fosta gimnastă a postat un mesaj și o fotografie emoționantă pe rețelele sociale.

Citește și: Catalina Ponor, o gimnasta de aur! Emotii, lacrimi, sacrificii si lupta cu neincrederea oamenilor- povestea nespusa din spatele evolutiilor perfecte ale acesteia de la Campionatul European de la Cluj!

„Bine ai venit în lumea și familia noastră, mica noastră rază de soare! A doua medalie e aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare te iubesc până la lună și înapoi”, a scris gimnasta pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

View this post on Instagram

A post shared by Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit religios anul trecut

Căsătoria dintre Cătălina și Bogdan a fost consfințită religios anul trecut, într-o ceremonie restrânsă la o biserică din Manasia. Cei doi au decis să-și unească destinele în 2018, după ce s-au cunoscut de mai bine de un deceniu.

Deși Cătălina s-a retras din lumea gimnasticii acum șapte ani, iar cei doi s-au mutat la Constanța, lângă Bogdan Jianu, regizor, relația lor a continuat să prospere.

Interesant este faptul că Bogdan Jianu a fost căsătorit anterior, iar fosta sa soție a oferit o perspectivă despre relația actuală a lui Bogdan cu Cătălina.

Citește și: Cum arată iubita lui Dylan, fiul Nadiei Comăneci! Cei doi au fost prezenți la o gală memorabilă în Oklahoma

„Nu m-am mirat că sunt împreună.

O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis ca e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a spus Julia, fosta soție a lui Bogdan Jianu, în cadrul unei emisiuni TV.