Cătălina Ponor, numită ambasadoarea Cosmopolis. Investiţiile în proiect ating 300 de milioane euro

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 iul 2018, 13:03

Cătălina Ponor, cea mai longevivă gimnastă din istoria României şi triplă campioană olimpică, a devenit ambasadoarea ansamblului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, proiect în cadrul căruia a cumpărat recent o vilă compusă din trei camere şi două băi, cu o suprafaţă de 115 metri pătraţi.

”De-a lungul vieţii sale, un sportiv de performanţă se ghidează după anumite valori şi principii morale care îl urmăresc la orice pas în cariera sa: disciplina, echilibrul, integritatatea şi etica au fost literă de lege pentru mine şi mi-am dorit aceleaşi valori şi în cazul viitorul meu cămin. Cosmopolis este un adevărat oraş, cu un concept temeinic gândit, care îţi oferă tot ce îţi doreşti, de la magazine la piscine, parcuri şi terenuri de sport”, a afirmat Cătălina Ponor.

După aproape 11 ani de la începerea sa, Cosmopolis a intrat în 2018 în clubul select al proiectelor imobiliare din România în care s-au investit peste 300 de milioane de euro. Astfel, ansamblul nu este doar cel mai mare complex rezidenţial din zona de nord a Bucureştiului şi unul dintre cele mai mari din ţară cât şi unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare dezvoltate în România, cu un concept unic pe plan local.

Până în prezent au fost finalizate şi vândute peste 3.000 de apartamente şi vile în Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului ajungând la peste 7.300 de locuitori, majoritatea familii tinere cu unul sau doi copii sau tineri profesionişti, care lucrează în zona de nord a oraşului.

”Ne-am propus să dezvoltăm cel mai amplu proiect rezidenţial şi nu ne vom opri în punctul actual.

Cosmopolis este deja un oraş de dimensiuni mai reduse, avem zeci de kilometri de drumuri şi alei, am dezvoltat o serie întreagă de facilităţi şi vom continua să adăugăm altele noi, care să aducă valoare adăugată rezidenţilor noştri. Alegerea Cătălinei Ponor ne onorează şi încurajează să continuăm dezvoltarea, următoarea facilitate amplă urmând să fie o sală de fitness ultramodernă, cu piscină şi intructori şi personal dedicat”, a declarat Ahmet Buyukhanli, preşedinte Opus Land Residential Development, dezvoltatorul Cosmopolis.

Cosmopolis reuneşte o serie întreagă de facilităţi, printre care două grădiniţe, o şcoala primară, două parcuri, o plajă privată cu ponton pe marginea lacului aflat în apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare şi o multitudine de terenuri de fotbal, baschet şi tenis. În cadrul ansamblului se regăseşte şi primul strip mall dezvoltat într-un proiect rezidenţial din România, care include mai multe magazine, un supermarket, farmacie, restaurante şi cafenele, brutărie, fast- food, petshop şi clinică veterinară.

În plus, rezidenţii Cosmopolis au transportul asigurat până la staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu prin linii de microbuz care circulă permanent la un interval de 30 de minute.

Cosmopolis reuneşte o multitudine de apartamente şi vile, cu suprafeţe diferite care se potrivesc perfect unei plaje vaste de nevoi locative. Preţurile locuinţelor din cadrul Cosmopolis pleacă de la 49.099 de euro+ 5%* TVA pentru un studio cu o suprafaţă de 61 de metri pătraţi construiţi, de la 52.250

de euro+ 5%* TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafaţă de 68 de metri pătraţi construiţi, în timp ce apartamentele cu trei camere au suprafaţe de la 86 de metri pătraţi construiţi şi preţuri de la 66.000 de euro+ 5%* TVA.

Cosmopolis include şi vile spaţioase dispuse pe două etaje, cu o suprafaţă de 99 de metri pătraţi construiţi şi un preţ de 93.000 de euro+ TVA sau cu o suprafaţă de 115 metri pătraţi construiţi şi un preţ de 105.000 de euro+ TVA.

Planurile viitoare de dezvoltare ale Cosmopolis prevăd construirea a peste 7.000 de locuinţe precum şi dezvoltarea în continuare a infrastructurii şi facilităţilor oferite.

Dacă te numeri printre cei care apreciază un apartament aparte, relaxat şi vesel, te

invităm să vii în shorwoomul Cosmopolis să afli mai multe detalii despre proiect.

Telefon: 0735.507.000

http://oferte.cosmopolis.ro

 

Taguri: