Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu? Cântărețul le-a spus fanilor adevărul: "Nu realizez nimic în viață!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 06:30

Dani Mocanu este urmărit de mii de oameni în fiecare zi, melodiile lui sunt mereu pe locul 1 în trending Youtube.  Cu toate acestea, puțini știu câte clase are manelistul.

În ultimii ani, Dani Mocanu a fost în topurile muzicale, astfel a devenit unul dintre favoriții românilor în ceea ce privește stilul său muzical. Are mii de admiratori, însă puțini sunt cei care știu câte clase are artistul.

Citeste si: Jador a aruncat bomba. Nu doar Zanni a furat mancare la Survivor Romania! O alta Faimoasa a recurs la acest gest, insa ce a furat in loc de mancare? Despre cine este vorba

Câte clase are Dani Mocanu

Recent, Dani Mocanu a dezvăluit câte clase are. Manelistul a declarat că nu are decât nouă clase și că școala nu la ajutat deloc în succesul lui. 

" Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic", a spus chiar Dani Mocanu.

Citeste si: Ce a postat Daniela Iliescu cu cateva zile inainte sa nasca! Imaginile i-a emotionat pana la lacrimi pe fanii lui Culita Sterp

Dani Mocau a mai dezvăluit că înainte să se apuce de muzică a fost fotbalist, însă a fost mult mai atras de partea artistică și astfel a ales acest drum.

"Am jucat bine fotbal.

E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în tendințe", a completat manelistul despre pasiunea din copilărie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cum a ajuns Jador la Survivor Romania! Informatii confidentiale spuse chiar de fostul Faimos fara perdea

Dani Mocanu a început să joace fotbal încă de mic, iar la vârsta de 16 ani era deja căpitan la Steaua. Interpretul ocupă primele locuri în industria sa, dar nu a reușit să termine liceul. " Da, sigur, am fost căpitan la vârsta de 16 ani la Steaua, Steaua Bucureşti.

Am jucat şi la FC Argeş la noi, când era FC Argeş la noi. Am jucat şi la Napoli" a spus artistul într-o emisiune TV.

Dani Mocanu renunţă la religie

În urmă cu câteva luni, Dani Mocanu și-a surprins fanii din mediul online după ce a anunțat că se lasă de muzica de petrecere, pentru a urma calea Domului. Acesta a transmis că de acum are de gând să se reprofileze pe muzică bisericească.

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei, din nou împreună! Cei doi au petrecut un weekend de vis pe malul lacului

"Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!", a transmis Dani Mocanu în urmă cu câteva luni.

Numai ca, la scurt timp dupa ce a anuntat ca se pocaieste, Dani Mocanu a publicat pe pagina lui de facebook un mesaj șocant. Acesta susține că nu mai vrea să fie pocăit după ce a văzut mai multe filmulețe în care pastorii se folosesc de numele Domnului pentru a face bani.

"Am ajuns sa cred că pocaitii sunt o sectă care mai mult lucrează cu satana decât cu Dumnezeu. De azi înainte nu ma mai consider pocăit … nu vreau sa fac parte dintre acești oameni care s-au transformat într-o sectă. De azi sunt creștin în Isus Hristos. Atât!", a scris Dani Mocanu.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.