Câte episoade are serialul „Poveste din Anatolia” difuzat la Kanal D

Autor: Bianca Vidoi

Câte episoade are serialul „Poveste din Anatolia”

Sursa: radioimpuls.ro

Postul de televiziune Kanal D a pregătit un serial turcesc, „Poveste din Anatolia”, ce îi va face pe telespectatori să trăiască o poveste uimitoare.

Kanal D este cunoscut de public pentru serialele turcești pe care le difuzează, iar „Poveste din Anatolia” este noua producție ce se difuzează de luni până vineri, de la ora 20:00. „Poveste din Anatolia” spune o frumoasă poveste de dragoste, dintre Taner și iubita sa din adolescență, pe care o întâlnește la maturitate, iar acesta este numărul episoadelor în care puteți observa evenimentele acestei iubiri.

Câte episoade are serialul „Poveste din Anatolia”

„Poveste din Anatolia” este o nouă producție turcească ce se difuzează la Kanal D, iar telespectatorii pot urmări frumoasa poveste de dragoste dintre Taner și iubita sa din adolescență în cinci din șapte zile ale săptămânii. Viața lui Taner evoluează cu fiecare episod, tot mai multe întâmplări încep să contureze povestea vieții sale, iar românii pot să i se alăture procesului urmărind serialul de luni până vineri, de la ora 20:00. 

Citește și: Cine este și câți ani are Zahide Kaya din serialul Poveste din Anatolia! Iată cum arată celebra actriță Ecem Özkaya în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare

Primul episod al producției turcești „Poveste din Anatolia” a fost difuzat la data de 22 ianuarie 2024 și a avut un mare succes în România, dar și în străinătate, motiv pentru care s-a decis deja ca acest serial îndrăgit să își extindă producția pe parcursul a patru sezoane, în care telespectatorii se vor bucura de aproximativ 175 de

episoade în care povestea va avea parte de multă dramă, povești de dragoste imposibilă, dar și răsturnări de situație, potrivit dizioyuncu.com.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Dacă difuzarea acestuia va avea succes, iar povestea lui Taner va captiva în continuare milioane de persoane din lume, atunci este posibil să apară și sezonul 5 al serialului turcesc „Poveste din Anatolia”. 

Ce se întâmplă în serialul „Poveste din Anatolia” 

„Poveste din Anatolia” este un serial turcesc ce îl aduce în atenția telespectatorilor pe Taner, iar mare parte a acțiunii ce se va desfășura pe parcursul celor 175 de episoade va avea loc în comunitatea din Gedelli, un orăşel din Anatolia, situat lângă muntele Gonul.

Taner a învățat că viața nu este ușoară încă de la o vârstă fragedă, de când tatăl său s-a stins din viață, fiind astfel nevoit să locuiască alături de bunicul său.

Bunicul lui Taner l-a învățat să trăiască după anumite reguli, fiind strict, însă acesta l-a învățat și să nu se oprească din a visa. Un secret pe care bunicul lui Taner i l-a dezvăluit tânărului a fost povestea Muntelui Inimii.

Taner își aduce astfel aminte de marea sa iubire, Dilek, fiica învățătoarei din satul natal, ce este nevoită să plece din orașul natal pentru a se muta cu familia ei. Acel moment a fost cel în care inima lui Taner s-a frânt, însă și ziua în care a început să spere la reîntâlnirea acesteia.

Muntele se cutremură într-o bună zi, iar evenimentul atrage mai multe evenimente în viața lui Taner. Anii trec, iar Taner este nevoit să își întrețină familia, astfel în timpul săptămânii muncește la câmp, iar în weekend slujește la nunțile la care merge cu unchiul său. Deși viața lui Taner pare tot mai grea, acesta nu uită niciodată sfatul bunicului său, iar visele sale încep să prindă contur, ajungând astfel să își îndeplinească cele mai mari dorințe pe care le-a avut de-a lungul vieții sale.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.