Câte episoade are serialul „Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D?

Autor: Bianca Vidoi

„Vinovați de iubire”

Sursa: Kanal D

Postul de televiziune Kanal D le-a oferit telespectatorilor un serial turcesc cu o poveste captivantă.

Kanal D este un post de televiziune turcesc cunoscut și apreciat de românii de pretutindeni pentru serialele turcești pe care le difuzează. „Vinovați de iubire” este un serial cu o poveste captivantă, iar telespectatorii ce urmăresc producția cu sufletul la gură sunt curioși se numărul de episoade pe care îl pot viziona.

Câte episoade are serialul „Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D

Serialul turcesc „Vinovați de iubire” poate fi vizionat de trei ori pe săptămână pe postul de televiziune Kanal D, mai exact de miercuri până vineri, începând cu ora 23:30. Telespectatorii au observat pe parcursul celor 46 de episoade cum omul de afaceri Birkan Sokullu a fost nevoit să revină acasă pentru a avea grijă de tatăl său bolnav și de surorile sale. Totul s-a schimbat în momentul în care bărbatul a întâlnit-o pe Inci, iar între cei doi se naște o frumoasă, dar complicată, poveste de dragoste.

Citește și: Esat este de negăsit și toți încep să se îngrijoreze. Urmărește episodul 39 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

În calea relației celor doi există nenumărate probleme cauzate de traumele din copilărie pe care cei doi nu au reușit să le vindece. Povestea lor de dragoste, dar și relațiile personajelor pe care le observăm în episoadele difuzate vor fi dezvoltate în episoadele rămase, deoarece în producția originală, serialul turcesc „Vinovați de iubire” are 71 de episoade. 

În Turcia, serialul „Vinovați de iubire” a fost difuzat în perioada 15 septembrie 2020 și 24 mai 2022, cele 71 de episoade fiind împărțite în două sezoane ce s-au bucurat de o audiență formidabilă, potrivit click.ro.

Cine sunt actorii principali ai serialului „Vinovați de iubire”?

Actorii principali ai serialului turcesc „Vinovați de iubire” sunt Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, ce au mai jucat în alte seriale apreciate de telespectatorii din România. Farah Zeynep Abdullah este o celebră actriță din Turcia, ce a intrat în atenția românilor în anul 2014, atunci când a putut fi observată pe micile ecrane în serialul turcesc „Trădarea”, jucând rolul lui Aylin.

Din acel moment, fiecare producție în care a jucat actrița a fost una de succes, iar românii au fost fermecați de talentul din naștere pe care femeia îl are.

Alături de Farah Zeynep Abdullah se află Birkan Sokullu, în rolul principal masculin. Birkan Sokullu le-a atras atenția doamnelor și domnișoarelor din România cu aspectul său impecabil ce a putut fi observat încă din anul 2015, atunci când a jucat în serialul turcesc „În război și în dragoste”.

Pentru modul în care arată, Birkan Sokullu a fost desemnat cel mai bun fotomodel al Turciei în anul 2003.