Câte intervenții estetice ar avea, de fapt, Clara Chia, iubita lui Gerard Pique. Fostul fotbalist s-ar fi ocupat de toate cheltuielile

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2023, 03:35

Fostul fotbalist s-ar fi ocupat de toate cheltuielile

Sursa: Instagram Gerard Pique/Twitter @casi_oficial

La aproape jumătate de an de când Shakira a aflat că este înșelată de Gerard Pique, oamenii încă vorbesc despre relația pe care fostul fotbalist o are cu actuala sa parteneră, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani

Recent, s-a zvonit că Gerard Pique i-ar fi plătit intervențiile estetice iubitei sale, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. Fostul fotbalist a călcat mulți oameni pe nervi, mai ales femei, după ce a înșelat-o pe Shakira. După ce și-a adus noua iubită în casa în care locuia alături de artistă, Gerard Pique i-ar fi plătit și operații estetice, pentru a-i oferi sprijin iubitei sale în privința aspectului ei fizic. 

Câte intervenții estetice ar avea, de fapt, Clara Chia

Au trecut șase luni de când Gerard Pique și Shakira s-au despărțit, dar cei doi au revenit în atenția publicului după ce faimoasa cântăreață l-a ironizat pe fostul fotbalist într-o piesă lansată recent.

Citește și: Cele mai amuzante reacții ale vedetelor la noua melodie a Shakirei. Cântăreața îl ironizează pe fostul ei iubit, Pique

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Presa spaniolă a scris că Gerard Pique i-ar fi plătit iubitei sale, Clara Chia, intervențiile estetice pe care și le-ar fi efectuat, și anume o posibilă injectare cu acid hialuronic. Schimbarea a fost observată în pozele tinerei de 23 de ani, unde s-ar fi văzut că înainte nu arăta la fel ca în prezent la nivelul buzelor. 

Un borcan cu gem a ajutat-o pe Shakira să afle că este înșelată

Un aspect banal a ajutat-o pe Shakira să afle că este înșelată de Gerard Pique. Se pare că iubita fostului fotbalist, Clara Chia, a mâncat dintr-un borcan de gem aflat în frigider. Artista a văzut că recipientul este vizibil mai gol și știa că Gerard are o dietă strictă, astfel că nu poate consuma respectivul gem, iar copiilor nu le plăcea acea dulceață. De aici, Shakirei i-a fost foarte ușor să pună totul cap la cap și să afle că iubitul ei o înșală.

Citește și: Cum a reacționat Gerard Pique după ce a fost ironizat de Shakira în noua ei piesă: „Ai schimbat un Rolex pe un Casio”

După ce a săpat mai adânc, Shakira a aflat că Gerard Pique are o altă femeie în viața lui, lucru care a dus la un conflict amplu între artistă și cei doi. Shakira a făcut primul pas și i-a atacat pe Gerard Pique și Clara Chia în ultima sa piesă.