Cate kilograme are de fapt Raluca Badulescu și ce înălțime are! Mulți și-au făcut griji pentru sanatatea ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 nov 2022, 02:25

Cate kilograme are acum Raluca Badulescu

Sursa: Instagram

Regina Regeasca este maestra reinventarii in materie de look si stil si nimeni nu o poate opri in aceasta directie.

Daca prin absurd Raluca Badulescu ar fi fost concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities si nu jurat, regina regeasca ar doborat orice record in materie de stil si look. Este una dintre cele mai versatile personalitati din industria showbizului cu o vasta experienta in moda si tot ce tine de acest capitol reusind performanta de a fi cameleonica de la editie la editie spre deliciul publicului care o adora pentru felul sincer si umorul cu care i-a obinsuit pe cei din platoul emisiunii.

Citeste si: Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că Ruxi nu a avut niciodată stilist! Juratul, ultimele declarații la cald înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Cate kilograme are acum Raluca Badulescu

Insa, in ultima perioada, Raluca a primit foarte multe mesaje legate de greutatea ei si de faptul ca a slait foarte mult desi juratul Bravo, ai stil! Celebrities este oricum slab.

In urma cu o luna, vedeta a recunoscut ca s-a apucat serios de dieta in sensul ca vrea sa manance sanatos exact ca si Maurice Munteanu. Insa, Raluca a venit si cu o declaratie in acest sens:" „Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 metri înălțime și sunt foarte fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună. Am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat.
(...) 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Exclusiv! Raluca Dumitru, adevărul din spatele Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus în legătură cu voturile

Raluca Badulescu: "Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva" 

Citeste si: Cu cine a fost surprinsă Viviana Sposub înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea.  Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică.(...)

Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se vede,”  a declarat vedeta pentru revista Viva.