Bravo, ai stil! sezonul 7. Cate kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil! sezonul 7. VEDETA TV a spus totul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 aug 2021, 15:00

Ilinca Vandici a revenit in forta la Bravo, ai stil! sezonul 7 si promite un spectacol incendiar pe podiumul unde vor defila cele 9 concurente celebritati.

Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil! sezonul 7 supranumit si Metamorofoza este intr-o forma de zile mare. Chiar daca in aceasta vara, Ilinca Vandici a avut parte de doua vacante unde si-a facut toate poftele, prezentatoarea TV arata intr-un mare fel. Iar asta se poate vedea cu ochiul liber si atunci cand imbraca orice haina.

Bravo, ai stil! 2021. Ilinca Vandici, dimensiuni aproape perfecte

Insa, vedeta Bravo, ai stil! recunoaste ca face mult sport pentru a-si pastra proportiile de model de podium si anume 90-62-90 si o greutate de 53 de kilograme. Iar alimentatia joaca un rol important in tot stilul de viata pe care Ilinca Vandici il adopta de ani de zile." Secretul consta in viata sanatoasa cu tot ce presupune ea; sport, alimentatie sanatoasa, detox, gandire pozitiva, iubire pe care o primesc si o ofer celor din jur.

Din aceste lucruri vine adevarata frumusete.”
 

Citeste si: Când începe Bravo, ai stil! sezonul 7 Noi vă dezvăluim ultimele detalii despre cel mai asteptat show al toamnei

Ca orice mamica, Ilinca Vandici a acumulat cateva kilograme in timpul nasterii, insa daca ne uitam cu atentia la perioada cand era insarcinata, am spune lejer ca nici nu se vad, dar prezentatoarea Bravo, ai stil! sezonul 7 le-a topit repede la sala fiind pe platoul la doar trei luni dupa nastere si aratand de-a dreptul impecabil.

Vedeta TV nu ascunde faptul ca este munca multa in spatele zambetului, a felului cum arata si a tot ce transmite in cel mai apreciat show de stil din Romania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bravo, ai stil! sezonul 7. Ilinca Vandici, impatimita a sportului

Vedeta a recunoscut ca in perioada pandemiei, totul a fost o adevarata provocare, insa si-a dorit enorm sa isi mentina un anumit echilibru si o viata destul de activa pe cat s-a putut. Incredibil, dar acum fac mai mult sport. Înainte mergeam de 2,3 ori pe săptămână la sală, iar acum nu trece o zi fără să nu fac sport acasă.

Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă,”  recunostea Ilinca in urma cu un an. 

Citeste si: Raluca Badulescu nu a mai rezistat si a rabufnit! Juratul Bravo, ai stil! sezonul 7, criticata ca poarta mereu peruci si unghii false. Vedeta a explicat MOTIVUL

Ilinca Vandici se afla deja pe platourile de filmare ale celui de-al saptele sezon Bravo, ai stil! supranumit si Metamorfoza si deja si-a lasat fanii sa traga cu ochiul la pregatirile din cabina ei pentru marele show.

Sunt lesinata de emotii, nu am dormit aproape toata noaptea. Sunt curioasa ce o sa se intample, cum o sa se intample, ce tinute au fetele, ce or zice juratii.  Avem multe surprize pentru voi. Dar nu impartasesc eu cu voi emotia, fericirea, imi ghioraie si stomacul de emotie, de nedormit si agitatie. dar unde sunt?! Sunt in cabina mea de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Dar ce se intampla? Nu va mai tin, se intampla filmarile pentru sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities". E nebunie! O sa fie unul dintre cele mai frumoase, mai interesante, mai fascinante sezoane de pana acum.  Abia astept intalnirea cu voi."  

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.