Câte kilograme s-a îngrășat Gina Chirilă în timpul sarcinii? Intră în luna a noua, dar arată impecabil

Author: B.H.

Gina Chirilă mai are foarte puțin până va deveni mamă, dar este în continuare într-o formă fizică de invidiat. Câte kilograme s-a îngrășat până acum?

Deși se pregătește să intre în luna a noua de sarcină, Gina Chirilă arată în continuare impecabil, s-a îngrășat doar câteva kilograme, iar acest lucru se datorează și dietei pe care a adoptat-o în această perioadă.

Câte kilograme s-a îngrășat Gina Chirilă în timpul sarcinii?

Gina Chirilă se poate considera o femeie foarte norocoasă având în vedere că deși este pe ultima sută de metri cu sarcina, ea s-a îngrășat doar 8 kilograme.

Vedeta a dezvăluit într-o postare pe contul de instagram ce regim alimentar respectă în această perioadă, astfel încât să îi asigure bebelușului tot ce are nevoie pentru a se dezvolta normal. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Intrăm în luna a 9 în curând. 8 kilograme în plus până acum. Nu am o dietă anume.

Încerc să am cel puțin 3 mese pe zi în care să asigur vitaminele și proteinele de care avem nevoie( produse cât mai sănătoase). În ceea ce privește poftele, eu nu mă privez de ele, dar nici nu exagerez (ciocolata sau mâncarea nesănătoasă nu aduc niciun beneficiu, mai ales în cantități mari). A și nu mănânc pentru 2 (cantități exagerate). Așa cum am făcut până acum este perfect, atât pentru mine, cât și pentru bebe.",
a scris Gina Chirilă pe instagram.