Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții

Author: Diana Ghita

Cum reușește Sofia Vicoveanca să se mențină frumoasă

Sursa: Facebook Sofia Vicoveanca Oficial / captură YouTube

Sofia Vicoveanca, celebra interpretă de muzică populară, a fost invitată în cadrul ediției de joi, 2 mai, a podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

La interviul cu Ilinca Vandic i, Sofia Vicoveanca a povestit diverse întâmplări din viața ei. Ba chiar aceasta a vorbit și despre secretul frumuseții pe care a reușit să o păstreze până la o vârstă înaintată.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit că nu are operații estetice

Artista, în vârstă de 82 de ani, i-a dezvăluit prezentatoarei o experiență inedită prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

Aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, iar o admiratoare a venit, foarte îndrăzneață, la ea, pentru a verifica dacă are operații estetice.

Fana a început să discute cu Sofia Vicoveanca, iar dintr-o dată a început să o pipăie pe față. Inițial, cântăreața a rămas surprinsă de gestul femeii, însă s-a dezmeticit în momentul în care admiratoarea a constatat, cu stupoare, că nu are operații estetice.

Citește și: La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali: “Când am ieșit, am zis: "Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!""

„Doamnă, știu câți ani aveți, dar ce faceți de arătați așa?”,  i-a spus respectiva doamnă Sofiei Vicoveanca.

Deși a fost frapată de ceea ce a putut să facă fana ei, vedeta a ales să-i dezvăluie, în glumă, ce o ajută să se mențină tânără: „Nu mă uit în buletin! Anii nu sunt cei din buletin,

cum îi porți, cum îi arăți, cum îi simți”.

Sofia Vicoveanca a vorbit despre secretul frumuseții

Ulterior, Ilinca Vandici a întrebat-o pe artistă dacă face vreun tratament facial sau dacă are vreo tehnică secretă de îngrijire a tenului, însă aceasta a explicat că nu practică nimic de felul acesta, întrucât îi este frică să nu-și facă rău.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ilinca Vandici: „Dar apropo, ce faceți de vă mențineți atât de frumoasă? Aveți trucuri? Vă puneți măști?”.

Sofia Vicoveanca: „Nu”.

Ilinca Vandici:  „Vă faceți masaj facial?”.

Sofia Vicoveanca:  „Cine? Eu? Mă tem că fac ceva și mă fac mai rău, stric mai mult decât e”.

Citește și: INTERVIU Ilinca Vandici, despre participarea la “Insula de 1 milion”: “Pentru mine testul cel mai greu ar fi dorul de Zian”

Invitata i-a explicat moderatoarei că are o rutină foarte simplă de îngrijire. Aceasta a dezvăluit că doar se spală pe față și își dă cu cremă, ceea ce a surprins-o pe Ilinca Vandici.

„Am tenul foarte uscat, folosesc o cremă mai grăsuță, îl spăl, trebuie să mă spăl bine. Cred că e din genă, cred că așa a vrut Domnul și îi mulțumesc pentru fiecare clipă”,  a mărturisit Sofia Vicoveanca, în cadrul podcastului „Te ascult”.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!