Câte operații estetice are Antonia. Ce a răspuns artista când un fan a întrebat-o ce îmbunătățiri estetice are

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 dec 2021, 14:54

Antonia a rupt gura târgului! Ce a răspuns artista când un fan a întrebat-o ce operații estetice are

Sursa: Instagram Antonia

Antonia a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce un fan a întrebat-o dacă are vreo operație estetică. Gestul vedetei întrece orice imaginație.

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața rezonează foarte bine publicul de la noi, dovada o face numărul mare de oameni care îi ascultă piesele. De-a lungul anilor, artista s-a aflat în centrul multor discuții despre aspectul său fizic, care a stârnit multe controverse. Sătulă de întrebările pe care le primește din parte internauților despre operațiile pe care le are, Antonia a rupt gura târgului și a făcut un gest greu de închipuit.

Ce a răspuns artista când un fan a întrebat-o ce operații estetice are. Gestul vedetei întrece orice imaginație

De-a lungul anilor, Antonia a fost în centrul multor discuții despre aspectul ei fizic. În repetate rânduri a declarat că nu are nicio operație estetică, însă oamenii pun la îndoială spusele ei.

Deși anii au trecut, aceștia nu și-au pus amprenta asupra vedetei.

Antonia se bucură de un ten perfect, fără riduri sau imperfecțiuni și de un trup de gazelă. Vedeta nu are operații estetice și nici nu-și dorește să-și facă. 

Aceasta a organizat pe Instagram, la secțiunea stories, un serie de întrebări și răspunsuri, astfel internauții au avut ocazia să-i pună întrebări. Ajunsă la capătul răbdării, după ce un urmăritor din mediul online a trebat-o dacă este naturală, Antonia a rupt gura târgului, iar gestul făcut a lăsat pe toată lumea mască.

Citeste si: Antonia, vacanță în Italia alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceasta a postat o imagine cu ea în care și-a desenat niște sâni, pentru a închide gura oamenilor care o întreabă mereu ce operații are.

Antonia este mama a trei copii, deși nu parte, vedeta s-a recuperat foarte bine după cele trei sarcini, care nu și-au pus amprenta absolut deloc asupra trupului ei. Aceasta se bucură de gena bună pe care a moștenit-o de la mama sa, care, la rândul ei, arată extrem de bine la 54 de ani.

Antonia are o fată din prima casnicie cu Vincenzo Castellano, afaceristul italian, pe nume Maya și doi băieți alături de Alex Velea, pe Dominic și pe Akim.

Citeste si: Alex Velea, adevărul despre "despărțirea" de Zannidache! Ce s-a întâmplat, de fapt, intre cei doi artiști

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.